modificări importante în ghidul de finanțare pentru agenda culturală din sibiu. se menține decizia ca evenimentele din piața mare să fie gratuite!

media music awards sibiu 2015 (6)Ghidul pentru finanţarea Agendei Culturale va fi aşezat, în şedinţa din această săptămână, pe masa consilierilor locali pentru a fi votat. Organizatorii de evenimente culturale sunt obligaţi ca şi în acest an, la evenimentele organizate în Piaţa Mare şi Piaţa Mică să asigure accesul liber al cetăţenilor.

În cazul în care se vor vinde bilete pentru aceste evenimente, Primăria Sibiu va retrage finanţarea nerambursabilă. Organizatorii trebuie să fie însă atenţi la cei care participă, pentru că orice stricăciuni provocate bunurilor domeniului public sau privat al Municipiului Sibiu le vor fi imputate.
Organizatorii evenimentelor care vor obţine finanţările nerambursabile trebuie să ştie că nu vor primi banii într-o singură tranşă. Pentru finanţările de 150.000 de lei sau mai mult, finanţarea va fi acordată în maxim 3 tranşe, iar pentru sumele mai mici de 150.000 de lei banii vor fi viraţi în 2 tranşe.
Ghidul complet privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi culturale non profit de interes general AGENDA CULTURALĂ poate fi citit aici.

Ultima oră

Comentariul meu