update foto - patru persoane rănite intr-un accident pe dn1 la şelimbăr. doi sunt copii!

Un autoturism a vrut sa iasa din localitate in Drumul National 1, dar soferul acestuia nu s-a asigurat si a fost lovita de o alta masina.

image

Accidentul a avut loc in jurul orei 18.14 pe DN1, la intersectie cu drumul care iese din Selimbar, in apropiere de Extaz. “Din primele cercetari se pare ca un autoturism a iesit in DN1 fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu un auto care circula regulamentar”, spune Luciana Lazar de la IPJ Sibiu. Deocamdata nu se stie cate persoane au fost ranite, dar la fata locului s-au deplasat cei de la SMURD Sibiu. In zona producerii accidentului traficul se desfasoara ingreunat.

UPDATE – Patru persoane ranite
Din primele informatii cel putin patru persoane sunt ranite. Printre ele se afla si doi copii. Accidentul s-a produs în următoarele împrejurări. Un șofer de 53 de ani din Târnava, a pătruns pe DN1 dinspre Șelimbăr fără să acorde prioritate unei șoferițe de 37 de ani care circula pe DN1 dinspre Veștem spre Sibiu. foto accident 2Cei doi copii răniți au șase ani (băiatul) și 10 ani (fata). accident
Foto: Romulus Bruma / Facebook

Ultima oră

Comentariul meu