liniște se filmează... o nouă reclamă se toarnă în centrul istoric al sibiului!

reclama subaru centru sibiului (28)Zarvă mare și multă forfotă dis de dimineață în prima zi a ultimei săptămâni din luna ianuarie, în centrul Sibiului. Echipe de filmare și multă lume, participă la turnarea unui nou clip, de către Casa de Filme care a realizat și filmările cu celebrul Salman Khan.

Sibiul este din nou scena potrivită pentru filmarea unei reclame. Devenită deja locație favorită pentru mai multe case de producție, urbea fostă Capitală Culturală Europeană în 2007, este din nou gazdă pentru aproape două săptămâni, pentru filmarea unei noi reclame. Casa de producție a depus o cerere pentru realizarea de filmări pe mai multe artere din zona Centrului Istoric precum și în zona unor obiective turistice importante cum sunt Podul Minciunilor sau Piața MARE. ”Comisia de avizare a adunărilor publice a eliberat un aviz solicitantului SC. Family Film Entertainment SRL, pentru realizarea unor filmări în Sibiu, în perioadele 24.01 – 29.01 2016 şi 2.02 -7.02.2016 în următoarele locaţii: Piaţa Huet, Pasajul Scărilor, Piaţa Mică, Podul Minciunilor, Strada Movilei, pasajul cuprins între strada Mitropoliei şi strada Al.Xenopol, Bulevadrul Nicoale Bălcescu, strada Cetăţii, strada Filarmonicii, strada Târgului, Piaţa Aurarilor, Piaţa Mare”, spune Diana Stoicescu de la Serviciul Presă şi Comunicare de la Primăria Municipiului Sibiu.

filmările au început în piața mare. captură: sibiu.ro
Filmările au început în Piața Mare. Captură: sibiu.ro

Family Film Entertainment a mai realizat spoturi publicitare în Sibiu și a fost casa de producție care a filmat și pentru o producție indiană cu Salman Khan în rolul principal.

Ultima oră

Comentariul meu