foto – sibianca din spatele lui iohannis. femeia care îl urmărește pas cu pas!

dinu 2Președintele Klaus Iohannis mai are în afară de soția sa, Carmen, încă o sibiancă ce îi ”păzește” spatele aproape la fiecare pas. Vorbim de Șefa de Protocol de la Cotroceni, cea care este om de bază în cabinetul acestuia.

Sefa de Protocol de la Palatul Cotroceni este unul dintre putinii oameni de baza pe care Iohannis i-a pastrat dupa plecarea lui Traian Basescu. S-a speculat chiar faptul ca Delia Dinu a fost pastrata de actualul presedinte pentru ca este, ca si el, sibianca. Mai mult, se parea ca Iohannis i-ar fi fost chiar, la un moment dat, in liceu, profesor acesteia.
Delia Dinu este ofiter SPP si lucreaza la Departamentul de Protocol de la Cotroceni 2005, insa din 2012 are functia de consilier de stat.dinu 1Sefa Protocolului este ca o umbra, tot timpul langa presedinte, si, desi lucreaza pentru seful statului, indiferent cine a fost acesta, de atata vreme, numele ei a fost de putine ori amintit in presa.dinu 3Au existat insa zvonuri ca “prima doamna” Carmen Iohannis a avut ceva sa-i reproseze. Criticata de multa lume pentru rochita prea scurta purtata la ceremonia de investitura a presedintelui Klaus Iohannis, “prima doamna” i-ar fi reprosat sefei de Protocol ca nu i-a spus ce lungime trebuie sa aiba fusta, anuntă wowbiz.ro.dinu 5Despre Delia Dinu se stiu putine lucruri. Consiliera de la Cotroceni are 40 de ani, e necasatorita si, conform declaratiei de avere, si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa langa Bucuresti. sursa: wowbiz.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pentru că El nu se pricepe la diplomație și protocol. Îl mai cizelează cît poate…