succes mega important pentru csu la tg. jiu. sibiul a ”furat” energia gorjenilor!

hardy csu sibiuCSU Sibiu a reușit sâmbătă seară o victorie extrem de importantă în economia cursei de a prinde un loc de play-off în acest sezon. Universitarii au învins cu 72-70 (17-10, 8-20, 15-17, 23-32), după un meci foarte spectaculos și palpitant.

Meci extem de disputat la Tg. Jiu. Sibienii au mers pe terenul gorjenilor să obțină o victorie și au și reușit, la capătul unei partide în care ambele echipe au alternat la conducerea jocului. Până la urmă câștig de cauză au avut jucătorii lui Dan Fleșeriu, care se întorc acasă cu o victorie importantă de pe terenul unei echipe unde nu multe grupări au reușit să învingă în ultimele sezoane.
”Sunt mulțumit de rezultatul meciului, pentru că a fost o partidă grea, dar nemulțumit de jocul în sine al echipei noastre. Spun asta pentru că știu că putem juca și mai bine. Iimportant este că rezultatul ne menține în calculele pentru calificarea în prima grupă valorică, între locurile 1-6, deși ne mai trebuie câteva victorii. Astăzi ne așteptam la un meci greu, cu o echipă valoroasă, așa a și fost, dar e normal ca ei să fie obosiți, pentru că joacă din trei în trei zile, fiind angrenați și în competiția europeană, iar acest lucru s-a văzut. Am câștigat sfertul al patrulea, pentru că, pe fondul oboselii, au mai încetinit ritmul”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu, după meciul de sâmbătă seară.
Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Hardy 17p, Mijajlovic 16p, Calotă 12p, Lalovic 10p, Gilbert 9p, Harrison 4p, Paul și Cioacătă câte 2p.
În următoarea etapă, CSU primește vizita celor de la Galați, sâmbătă, 30 ianuarie 2016, la Sala Transilvania, de la orele 18:00.

Ultima oră

Comentariul meu