îți dorești astfel de unghii? iată cum le poți obține la sibiu!

O postare șocantă apărută pe rețelele sociale ridică numeroase semne de întrebare în legătură cu cât de sigur este să apelăm la serviciile de înfrumusețare prestate la negru, acasă. Imaginea spune totul. Serviciile de calitate, cu produse de calitate, deși sunt mai scumpe, merită fiecare bănuț.unghii stricate

Calitatea costă, iar sănătatea este inestimabilă. Un aparat pentru sterilizarea ustensilelor, costă și acesta foarte mult, iar de cele mai multe ori, dezinfectantele sunt inaccesibile ca preț celor care lucrează foarte ieftin. ”Aveți mare grija unde vă faceți manichiura sau pedichiura. Este bine sa fiți mereu atente la micile detalii, deoarece se poate întâmpla să platiți cu sănătatea” scrie Adina Pau, proprietara salonului de înfumusețare Maison Charmante, din Sibiu. Sibianca a publicat pe Facebook un mesaj alarmant, revoltată de imaginea pe care a primit-o la rândul ei pe rețeaua de socializare. Am avut și clienți deraranjați că nu dorim să tundem/coafăm fără să spălăm părul înainte. Le-am explicat că în primul rând este vorba de igienă și în al doilea rând că un pot primi un coafat impecabil dacă sunt tunse/coafate cu parul îmbâcsit. Bărbații folosesc mereu spumă sau gel pentru a-și aranja părul. De aceea consider că este necesar sa fie spalati inainte. Spălarea este necesară și după tuns pentru a nu rămâne cu fire de păr pe care să le împrăstie peste tot ” a scris Adina Pau.

Postarea a deranjat se pare multe persoane și a fost reclamată pe rețeaua de socializare, fiind blocată.
“După ce am postat aceste fotografii pe Facebook, am fost întrebată de foarte multe persoane despre cum își pot da seama dacă ceara pe care o folosesc este sau nu de unică folosință. Am ajuns la concluzia că sunt extrem de multe persoane care nici macar nu s-au gândit vreodată la aceste aspecte. Alte persoane mi-au confirmat faptul că au avut efecte adverse din cauza acestor amănunte pe care le-au ignorat.”

unghii
De ce te-ai epila la mustață, cu ceara folosită inghinal?

În cosmetică, ceara ar trebui să fie de unică folosință, lucru care însă nu prea se întâmplă, mai ales la saloanele ilegale de apartament. “Știu că pare urât ce spun, dar de ce să acceptați la mustață să vi se folosească aceeași ceară care se folosește pe restul corpului și chiar la mai multe persoane? Cum să acceptați așa ceva? Faptul că “se fierbe” și se curăță de păr? Ce
garanție aveți? Ceara traditională folosită inghinal și apoi folosită la mustață?! Când mergeți la salon trebuie să aveți pretenția să ieșiți impecabil. De aceea mergeți acolo și de aceea plătiți pentru asta. Aveți tot dreptul să cereți asta. Nu prețul face diferența, ci calitatea serviciilor și a produselor.” a scris Adina Pau pe Facebook.

maison charmante
Sprâncene stilate la Maison Charmante

 

Ultima oră

Comentariul meu