digital stillcamera

O judecătoare din Sibiu a reuşit aproape imposibilul: obţinerea unui ordin de protecţie împotriva soţului său, un şef de serviciu din cadrul IPJ Sibiu. Protagoniştii sunt Corina Draşoveanu, fostă preşedinte a Judecătoriei Sibiu şi Bogdan Draşoveanu, fost şef al Serviciului Investigaţii Criminale. Fost, pentru că în urma scandalului a fost suspendat şi acum face muncă de birou.

Corina Draşoveanu a reuşit să obţină oridnul de protecţie, în condiţiile în care o astfel de decizie este dată foarte greu de instanţa de judecată. Mai mult, Draşoveanu nu are voie să se apropie la mai puţin de 100 de metri nici de fiica sa.
Care sunt motivele care au dus la această situaţie puteţi afla de aici. foto: mesageruldesibiu.ro

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Dumnezeu nu -I ajuta în 2007 aceasta judecătoare mia dat mandat de 29 de zile și mă trimis la pușcărie din cauza ca tribunalul a refuzat sa mă aresteze cu dovezile strânse de barbatul ei așa ca mau declinat spre o instanță inferioara iar daici pina la un semn din sprânceană și un surâs pervers nu au fost decit cite va citate și articole ptr a îmi baga pe cap o condamnare fără sa îmi ia în considerare alibiurile . Așa săi ajute dzeu Cum mau ajutat pe mine sa îmi pierd 5 ani din viață …….