weekend plin de evenimente în sibiu și la păltiniș. cum poți să te distrezi!

sibiul de sus. foto video center sibiu (2)Încă un week-end de ianuarie stă să înceapă. Evenimente sunt în Sibiu pentru toate gusturile- atât în aer liber, cât şi indoor pentru cei cărora nu le place frigul.

Alex Chelba, unul dintre fotografii decedaţi în urma incendiului din „Colectiv” este prezent prin fotografiile sale la Sibiu. Acestea sunt expuse în holul Primăriei, până sâmbătă. Grăbiţi-vă să le vedeţi. Detalii aici.

Vineri, Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA se transformă în sală de cinema, aici având loc a doua ediţie a seriei tematice „Cinema în locuri neconvenţionale„. Detalii despre ce se va întâmpla colo, aflaţi de aici.

La Cercul Militar, de la ora 19, va începe spectacolul de dans YouthBank . De unde vă puteţi cumpăra bilete, şi cât costă, aflaţi de aici.

Sâmbătă şi duminică Arena Platoş va fi gazda unor concursuri organizate în premieră. Săriturile vor fi la înălţime. Detalii despre ce se va întâmpla acolo, citiţi aici.

Sâmbătă dimineaţa, de la ora 11, copiii de peste 6 ani sunt aşteptaţi la Teatrul Gong la Atelierul de Meşterilit. Informaţii aici.

Cei mici se pot întoarce la Teatrul Gong la ora 18, când începe piesa Vrăjitorul din Oz. Acelaşi spectacol se va juca şi duminică dimineaţa, de la ora 11. Despre ce este vorba în piesă, aflaţi de aici.

Duminică se împlinesc 157 de ani de la Unirea Principatelor Române. Ce activităţi se organizează puteţi afla de aici şi aici. Tot cu această ocazie, elevii Şcolii Populare “Ilie Micu” sărbătoresc prin cântec. Detalii aici.

Ada Milea şi invitaţii săi vor concerta duminică, de la ora 18, la Teatrul Gong. Detalii aici.

Cinema Arta a pregătit noi proiecţii, potrivite pentru toate gusturile. Programul complet până în 28 noiembrie îl aflaţi de aici.

Ultima oră

Comentariul meu