pmp

În perspectiva alegerilor locale, care vor avea loc în luna iunie 2016, organizația județeană a partidului Mișcarea Populară Sibiu va desfășura, în premieră, o campanie prin care își propune mobilizarea sibienilor, care doresc să își recâștige dreptul de a-și administra propriul oraș. Pentru prima dată în istoria alegerilor locale, Mișcarea Populară își deschide public listele de candidați la alegerile locale, pentru primării, consilii locale și consiliul județean.

“Cu toții ne dorim o schimbare în politică și în viața noastră de zi cu zi. Obiectivul principal este să avem reprezentanți din rândul sibienilor, tineri și seniori, oameni gospodari, competenți și cu expertiză în diverse domenii de activitate – administrație, educație, sănătate, agricultură, antreprenoriat, economie, samd. Mișcarea Populară este singurul partid deschis tuturor sibienilor cu idei, propuneri și inițiative pentru comunitate, toate acestea fiind preluate și aplicate în programul politic. Printre sibienii care au participat la proteste, am văzut mulți tineri cu initiativă, cu idei extraordinare pentru oraș, oameni de bună-credință, care toată viața au desfășurat voluntariat în comunitatea lor. Vrem ca acești oameni să vină și să candideze la alegerile locale, să ne reprezinte în administrația publică locală – în consiliul județean, în consiliul local și în fiecare primărie din județ.“, a declarat Diana Popa, Președinte MP Sibiu.

“Mesajul oamenilor care au ieșit în stradă a fost clar – schimbare până la capat, partide și oameni noi în politică, oameni tineri, profesioniști, fără probleme în justiție. Spre deosebire de PSD, PNL si FDGR, care reciclează la nesfârșit aceeași oameni politici compromiși, suntem singurul partid nou care a înțeles acest mesaj și oferă sibienilor posibilitatea să candideze pe liste la alegerile locale. Sibienii trebuie să își redobândească dreptul de a-și conduce propriul oraș”, a declarat Iosif Mila, Responsabil Comunicare și Relații Publice, MP Sibiu.

Campania de înscrieri va începe din 25 ianuarie 2016 și se va desfășura în fiecare localitate și municipiu din județul Sibiu, iar selecția candidaților pe liste se va realiza pe baza unui set de criterii recunoscute și apreciate public – integritate, experiență și expertiză profesională, activități și experiență de voluntariat, implicare în comunitate, proiecte și program public de candidat.

Înscrierile se vor realiza pe baza unui CV, însoțit de scrisoare de intenție. Acestea se vor transmite în format electronic pe adresa de email comunicarepmpsibiu@gmail.com

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0755 963 792.

Ultima oră

Comentariul meu