foto - urmărit internațional, prins la sibiu. a dat o spargere de zeci de mii de euro în germania!

filtru politie traficPoliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu şi Poliţiei Oraşului Cisnădie au identificat şi reţinut în bărbat urmărit internaţional în baza mandatului european de arestare emis de autorităţile germane.

Pe numele tânărului de 21 de ani, domiciliat în Cisnădie, autorităţile germane au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat. ”Din cuprinsul mandatului, rezultă că tânărul, în data de 17.10.2014 prin efracţie, beneficiind de sprijinul unei alte persoane a cărei identitate a rămas necunoscută, a pătruns într-o sală de jocuri mecanice de unde a sustras 34.227 euro prin spargerea a 10 aparate mecanice”, spune Luciana Balteș de la IPJ Sibiu.
Tânărul a fost prins vineri, în urma unor acțiuni de amploare (foto) avute loc pe raza întregului judeţ, pentru verificarea legalităţii transportului de mărfuri efectuat cu mijloace de transport de tonaj mic. În urma raziei desfăşurate au fost verificate 637 de autovehicule şi aplicate 192 de sancţiuni contravenţionale.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii