video foto ninge din nou la sibiu. cum se circulă prin oraș și cum va fi vremea!

drum inzapezit sibiuSibiul a fost acoperit de zăpadă din nou în seara zilei de joi. După nici o jumătate de oră de ninsoare arterele principale au devenit alunecoase și mașinile au înaintat anevoios, utilajele de deszăpezire nefiind zărite.

Ora 18.51. În Sibiu ninge mai tare de aproximativ 30 de minute și ne-am decis să dăm o tură prin oraș pentru a vedea cum se circulă cu mașina. Am ales un traseu cu artere principale și câteva adiacente. Am pornit pe Calea Dumbrăvii, am înaintat pe Bulevardul Coposu, după care am virat la dreapta pe Bâlea, iar apoi am intrat pe Izvorului pe strada pe unde ambulanțele merg la Spitalul Județean. Nici urmă de mașină de deszăpezire, iar carosabilul a fost permanent acoperit de zăpadă, mașinile  înaintând cu greutate. Ne-am luat inima în dinți și am mers mai departe pe Noica și am virat la stânga pe Bâlea, continuând deplasare pe Constituției, Abatorului, Rusciorului, strada Lungă, Piața Cibin, Morilor și am finalizat periplul pe Alba Iulia, în parcare la Kaufland. Concluzia aceeiași. Carosabil acoperit de zăpadă și alunecos, semn că nu s-a împrăștiat cu material antiderapant. Și bineînțeles că nu am dat ”nas în nas”cu nici o mașină de deszăpezit.drum inzapezit sibiu 2

Cum va fi vremea vineri la Sibiu și în județ
Vremea se va răci față de intervalul precedent și va fi închisă. Cerul va fi mai mult noros și va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, îndeosebi pe creste, unde temporar va spulbera și viscoli zăpada. Local se va semnala ceață, asociată și cu depunere de chiciură.
La peste 1800 m: temperaturi minime:—23 la—17 gr. C; temperaturi maxime:—19 la—13 gr. C
Sub 1800 m: temperaturi minime:—17 la—14 gr. C; temperaturi maxime:—13 la—9 gr. C

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu