e oficial - primul multiplex din sibiu se va deschide lashopping city sibiu

imagePrimul multiplex din oraș se va deschide anul acesta la Shopping City Sibiu. Lanțul internațional de cinematografe Cine Grand va inaugura în 2016 cel de al treilea cinematograf din România și primul din Sibiu, în cadrul Shopping City Sibiu.

Deschiderea unui cinematograf în incinta Shopping City Sibiu face parte din planurile de dezvoltare ale parcului de retail, care își propune să le ofere locuitorilor orașului Sibiu o gamă largă de servicii și oportunități de petrecere a timpului liber. „Unul dintre principalele obiective ale Shopping City Sibiu este să răspundă nevoilor clienților noștri, mai ales când vine vorba de petrecerea timpului liber. În acest context, decizia de a deschide un multiplex în cadrul centrului nostru comercial a venit oarecum natural și ne-am dorit să oferim un cinematograf de calitate sibienilor. De aceea, suntem convinși că publicul nostru va primi cu bucurie serviciile oferite de compania Cine Grand” a declarat Dorinel Udma, Center Manager Shopping City Sibiu.
Prin inaugurarea cinematografului din Shopping City Sibiu, “Cine Grand continuă să investească în România. Așa cum ne-am propus încă de când brandul nostru a intrat pe piața românească, vom crește numărul de cinematografe Cine Grand, prin deschiderea unui nou multiplex, anul acesta, în Sibiu” a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand.
Prin deschiderea cinematografului anul acesta, Shopping City Sibiu își consolidează brand-ul în piața de retail, menținându-și poziția dominantă în regiune.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce pozitie dominanta in regiune ca au un cinematograf la Botosani si unu in Bucuresti, sunt cei mai slabi din punctul asta de vedere din Romania.