drumul sibiului spre play-off trece sâmbătă pe la târgu jiu

csu sibiuCSU Sibiu joacă sâmbătă după amiază în deplasare cu una dintre echipele în formă bună la ora actuală. Jucătorii lui Dan Fleșeriu vor evolua pe terenul celor de la Energia Tg. Jiu, iar un succes le-ar mări considerabil șansele la un loc bun pentru acederea în play-off.

Sibienii pleacă vineri spre Târgu Jiu cu gândul la o victorie, chiar dacă sunt conștienți că va fi dificil să câștige în fieful gorjenilor.
”Meciul de sâmbătă va fi unul dintre cele mai grele meciuri din deplasare. Energia Tg. Jiu are o echipă foarte bună, cu mulți jucători în rotație. E posibil să fie obosiți, datorită ritmului în care au meciurile, dar cu siguranță vor fi foarte bine pregătiți și pentru acest meci. Ei au făcut niște modificări, au acum un alt antrenor și cu siguranță toată lumea așteaptă ca acest lucru să le dea jucătorilor un plus de energie. Pe noi nu ne privește însă acest lucru. Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, ce putem face pentru a câștiga acest meci, pentru a juca bine cât mai multe minute”, a spus Igor Mijajlovic.
Dan Fleșeriu speră ca echipa sa să profite de faptul că gorjenii ar putea să fie obosiți pentru că joacă și în Cupele Europene.
”Urmează meciul împotriva singurei echipe din campionatul românesc care mai joacă în Cupele Europene, echipă ce are șanse de calificare mai departe. Ei joacă din trei în trei zile, ar putea fi obosiți după aceste meciuri și s-ar putea să reușim să profităm de acest lucru. Au un lot foarte bun, dar la noi acasă am reușit victoria la diferență mare, tot după un meci în Cupele Europene. Sperăm  să mergem acolo și să reușim o evoluție ca și cea din meciul de pe teren propriu. Echipa noastră încă nu este în formă maximă așa cum ne-am dori noi. Nici nu este neapărat momentul, deși meciurile acestea din luna ianuarie, spre deosebire de alți ani, sunt foarte importante. Rezultatele lor ne pot clasa în prima grupă valorică, în primele 6 echipe, sau ne pot trimite în cea de a doua grupă, unde va trebui să continuăm lupta pentru cele două locuri care ne asigură calificarea în PlayOff. Legat de lot, în acest moment avem ceva probleme, dar cred că la ora meciului toată lumea va fi aptă de joc și maxim de motivată să facă un joc bun pentru a obține victoria”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.
Meciul de sâmbătă are loc de la orele 17:30 și va fi transmis de DigiSport.

Ultima oră

Comentariul meu