salvamontistul sibian recalcitrant în trafic a fost sancționat. ce pedeapsă a primit!

salvamontistSalvamontistul care a fost implicat într-o altercație în trafic pe 4 ianuarie, a fost sancționat de către comisia de disciplină ce a analizat cazul. Pentru că se afla în timpul serviciului, acesta a fost penalizat la salariu.

În ședința din data de 18.01.2016 a comisiei de disciplină constituită în cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu s-a efectuat cercetarea disciplinară a angajatului care în data de 04.01.2016 a fost implicat într-o altercație în trafic.
VEZI ȘI: VIDEO – Angajat Salvamont Sibiu ANCHETAT după un INCIDENT ÎN TRAFIC. Ce sancțiuni riscă!
”În baza prevederilor art. 247 – 252 din Legea nr. 53/2003 Codul Muncii precum și cele ale art. 60 lit. c) din Regulamentul de ordine interioară, În temeiul art. 9 din Regulamentul de organizare și funcționare a Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu, anexa la H.C.J. nr.187 din 2010, ca urmare a săvârșirii unei abateri disciplinare, s-a dispus aplicarea sancțiunii disciplinare de reducere a salariului de bază pentru 1 luna cu 5% salariatului implicat în incident”, se arată într-un comunicat al Salvamont Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. O aia e sanctiune idiotu asta tebuia dat afara si ,o amenda sa tina minte ,sa-i repare amsina omuli si sa isi seara scuze public,ce face politia incurajaja jafu la drumu mare nu se autosesizeaza nimeni

    1. aia e sanctiunea permisa de regulament. depre pedepse mai mari, intrebati politia; nu salvamontul sanctioneaza violenta. masina trebuie reparata, dar acolo e vorba de o cauza civila, intre el si celalalt sofer.