update - cei 65 de turiști blocați la bâlea lac, cazați în cabanele din zonă. telecabina este în continuare defectă!

telecabina balea lac 2Salvamont Sibiu anuntat ca un numar de aproximativ 65 de persoane au ramas blocate marti dupa amiaza la peste 2.000 de metri altitudine, la Balea Lac. Telecabina care face legatura cu Balea Cascada are o defectiune tehnica.

Din informatiile oferite de Salvamont Sibiu, se pare ca persoanele au ramas la Balea Lac datorita unei defectiuni ce se manifesta la instalatia de transport cu telecabina. Cei de acolo lucreaza pentru remedierea problemelor. „Nu sunt probleme medicale sau de alta natura. Acum se lucreaza pentru remedierea defectiunii de la telecabina. Patrula Salvamont este acolo si nu va pleca pana ce problema nu se va rezolva”, spune Adrian David, sef serviciu Salvamont Sibiu.

Update 19.45 – Turiștii cazați la cabanele din zonă

Pana la remedierea defectiunii, persoanelor le-au fost asigurate locuri de cazare in cabanele din zona. Turistii nu au probleme medicale. ”Situatia este monitorizata la fata locului de catre un echipaj Salvamont si din Dispeceratul comun ISU-SAJ-Salvamont”, a mai declarat Adrian David.

foto: arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. tare chestia asta cu „datorita unei defectiuni ce se manifesta la instalatia de transport cu telecabina”…voi nu sunteti nici macar paraleli cu limba romana!!!