update foto - accident grav pe dn14. patru persoane ranite din care una incarcerata!

Un grav accident de circulatie a avut loc luni dupa amiaza pe Drumul National 14, la kilometrul 13+300 pe raza localitatii sibiene Slimnic. La ora producerii accidentului traficul este complet blocat pe ambele sensuri.

acc

Din primele informatii oferite de politie, se pare ca este vorba de o tamponare frontala intre doua autoturisme. Din primele cercetari s-a stabilit ca o conducatoare auto de 24 ani, din Bihor, s-a angajat in depasire, a revenit pe banda ei de mers, iar un auto care circula din sens opus a franat brusc, posibil pt a evita un eventual impact, a derapat si a intrat in coliziune cu masina cealalta. Soferul in varsta de 37 de ani, este din Seica Mare si a ramas incarcerat in masina.
In total trei persoane sunt ranite.

UPDATE – ISU anunta patru raniti
„Un echipaj de descarcerare si doua echipaje SMURD intervin pentru salvarea a 4 persoane ce au fost implicate intr-un accident rutier petrecut pe raza localitatii Slimnic-un barbat si 3 femei. Echipajul de descarcerare actioneaza pentru extragerea din autoturism a barbatului (aprox. 37ani) ramas incarcerat. Echipajele SMURD actioneaza pt acordarea ajutorului medical si transportul la urgenta a celor trei femei implicate in accident”, spun cei de la ISU Sibiu
sursa foto: INFO TRAFIC jud. SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu