FOTO - VIDEO Mașini rămase înzăpezite în apropiere de o mânăstire din județul Sibiu

Fără titluMai multe mașini rămase, duminică, blocate, din cauza zăpezii, pe drumul comunal care leagă mânăstirea Sădinca de comuna Loamneș, județul Sibiu, au fost deszăpezite cu tractorul de doi săteni chemați în ajutor de un călugăr al lăcașului de cult.

Drumul, aflat în pantă, a pus în dificultate credincioșii încă de dimineață. Trei mașini au ajuns în șanț când oamenii au venit la slujbă.
„Sunați-o pe primărița de la Loamneș și rugați-o și dumneavoastră să deszăpezească drumul!”, a fost apelul călugărului David, făcut, la finalul slujbei de duminică, către enoriașii veniți din mai mult județe.
Nu doar credincioșii cu mașini mici au derapat și nu au putut înainta, ci și cei câțiva sibieni veniți la mănăstirea Sădinca cu o mașină de teren.
„Am intrat în șanț cu jeep-ul. Pentru că nu a dat nimeni cu sare, cu nisip. Primăria trebuia să deszăpezească, dar nu a făcut nimic. Noroc cu preotul că a chemat pe băieții cu tractoarele în ajutor!”, a declarat corespondentului AGERPRES unul dintre sibienii blocați pe drumul de Sădinca.
Președintele Consiliului Județean, Ioan Cindrea, a luat legătura cu directorul Drumurilor Județene, care a trimis, din cea mai apropiată localitate, o mașină de deszăpezire, cu lamă.
Enoriașii care vin săptămânal la mănăstirea Sădinca se plâng că drumul, de câțiva kilometri, care leagă lăcașul de cult de drumul județean, nu a fost curățat nici în alte duminici și zile de sărbătoare. Asfaltat de Consiliul Județean Sibiu, tocmai pentru că se știe că, la mănăstire, există un aflux mare de credincioși din toată țara, drumul comunal de la Sădinca ar trebui deszăpezit de primăria din Loamneș. sursa: agerpres.ro

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu