teatru

Evenimentele finalului de săptămână se desfăşoară în mare parte pe scena teatrului, dar şi petrecăreţilor li se pregătesc surprize.

Dacă faci parte din categoria iubitorilor de teatru, vineri seara trebuie să ştii că se joacă „Bravul soldat Svejk”, după Jaroslav Hašek. Piesa începe la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Detalii aici.

Dacă însă ai chef să asculţi o muzică bună, la Imperium va concerta live Vlad Simion Trio. Intrarea este 10 lei, iar din parte casei fiecare client va primi vin fiert. Trebuie însă făcută o rezervare, la 0369 454 690.

Dacă însă îţi doreşti să petreci cu muzica la maxim, Fratelli este alegerea. La ora 23 va începe “Lights Camera Action”, o petrecere “încălzită” de RukyDeeJay‬.

Dimineaţa de sâmbătă, la Teatrul Gong, este dedicată copiilor între 6 şi 10 ani. Lor le este recomandat “Atelierul de creat poveşti”. Întâlnirea coordonată de Diana Ribana va dura o oră şi jumătate.

Dacă micuţilor de peste 3 ani le place teatrul, ar trebui să îi duceţi sâmbătă, de la ora 18, la spectacolul “Povestea celor 3 purceluşi…care sunt patru”. Detalii despre piesa de la Teatrul Gong, aici.

Programul de week-end continuă sâmbătă, de la ora 19, cu piesa “Necunoscuta cunoscută” de Aleksander Ścibor-Rylski. Se va juca în sala festivă a Bibliotecii ASTRA. Detalii aici.

Muzica îţi va curge prin vene dacă mergi la Fratelli, de la ora 23. RukyDeeJay‬ va mixa cele mai bune melodii care cu siguranţă nu te vor lăsa să pleci de pe ringul de dans.

Actorii de la Teatrul Gong urcă din nou pe scenă duminică, de la ora 11. Ei şi păpuşile lor vor juca în piesa “Harap Alb”, după Ion Creangă. Despre spectacol puteţi citi aici.

Sala festivă a Bilbiotecii Astra va găzdui duminică seara spectacolul “Oscar şi buni roz” de Eric Emmanuel Schmitt. Care e povestea, pe scurt, citiţi aici.

Cinema Arta are în program filme pentru toate gusturile. Care sunt acestea puteţi vedea aici.

Ultima oră

Comentariul meu