maricuța și fără permis de conducere. a pierdut un proces cu poliția sibiu!

wpid-captura-maricuta-2.jpgFostul primar al comunei Șelimbăr, aflat în arest la domiciliu și cercetat într-un dosar cu fraude de peste 100 de milioane lei, a pierdut joi un proces cu Poliția Sibiu. Maricuța a fost surprins de un echipaj la rutieră că circula pe contrasens și aceștia i-au luat permisul, dar fostul primar a făcut contestație în instanță.

Edilul demisionar al comunei Şelimbăr a pierdut, în primă instanţă, procesul în care a contestat o sancţiune primită de la poliţiştii rutieri, respectiv suspendarea permisului pe două luni după ce ar fi fost prins conducând pe contrasens, anunta adevarul.ro. Decizia instanţei nu este definitivă, iar Maricuţa poate face apel.
Daniel Maricuţa a fost tras pe dreapta de poliţişti după ce ar fi fost prins circulând pe contrasens în luna iulie a anului trecut. Potrivit unor surse judiciare, se pare că evenimentul ar fi avut loc pe strada Semaforului, în faţa magazinului Trans Agape, iar Maricuţa ar fi venit dinspre strada Vasile Milea.  Edilul a contestat sancţiunea primită în instanţă însă Judecătoria Sibiu i-a respins joi, 14 ianuarie, plângerea împotriva procesului verbal de constatare a contravenţiei. Decizia instanţei nu este definitivă iar fostul primar, aflat în prezent în arest la domiciliu, poate face contestaţie în termen de 30 de zile de la comunicare. Maricuţa îşi păstrează permisul cel puţin până la decizia definitivă a instanţei. Dacă nu va avea câştig de cauză, edilul se va alege cu o suspendare de permis pentru o perioadă de două luni. Fostul edil din Şelimbăr este cercetat de către Direcţia Naţională Anticorupţie într-un dosar în care prejudiciul estimat depăşeşte 100 de milioane de euro.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nimic nou de la DNA despre Simon Maurer si despre spagile date primarului Maricuta ca sa isi poata cladi imperiul de la Avantgarden Sibiu? Daca a facut mânării, sper ca procurorii sa continue ancheta si sper sa plătească pentru ele conform legislației romane.