jan gavrilă face dezvăluiri inedite despre echipa de fotbal fc hermannstadt sibiu

fc hermannstadtInfiintat anul trecut, clubul FC Hermannstadt Sibiu este lider in liga judeteana din Sibiu, dupa ce a castigat toate cele 11 meciuri din tur. Antrenorul acestei echipe, Jean Gavrila, a explicat la Sport Total FM, in emisiunea ”Trafic Sport”, cum a luat nastere aceasta echipa si a spus ca isi doreste sa promoveze in Liga 3.

Jan Gavrilă a vorbit la Sport Total FM despre proiectul FC Hermannstadt.
”Conducerea tehnica am preluat-o dupa infiintarea clubului, cu o saptamana inainte de inceperea campionatului in Liga 4. Ce echipa tehnica, lucrez cu Marian Margarit. Marius Lungu e director sportiv.
Pot sa spun si ca acest club, FC Hermannstadt, a luat o echipa de juniori a clubului Interstar. Am facut o imbinare cu echipa de minifotbal a FC Hermannstadt. Cu ambitie, cu seriozitate am ajuns pe primul loc. Sunt cateva echipe bune ca Paltinis Rasinari, FC Avrig, Miercurea Sibiului, dar si altele mai slabe. Cel mai cunoscut nume ar fi portarul Zavoi, care a debutat in Liga 1, la Vointa. El a aparat si in barajul de promovare. Jucam doar cu sibieni si jucatori din zona. FC Hermannstadt joaca pe stadionul Municipal. Vestiarele sunt ca inainte, doar ca sunt proaspat zugravite. Ca impact, lumea a inceput sa vina la meci. O problema a fost ca am jucat si martea, si miercurea, si sambata, si duminica, si lumea a fost derutata. De acum vom incerca sa jucam sambata si sa-i informam pe oameni.
Noi ne dorim promovarea, pentru a se spera la mai mult.
Conditii de pregatire sunt, se incearca si o remunerare a jucatorilor din retur, o prima… Lucrurile se pun pe fagas. Am inteles ca Cisnadia renunta la niste jucatori, ca a adus niste jucatori din Divizia B. Sa vedem la cine renunta, poate vom fi interesati de unii”, a declarat Jean Gavrila, la Sport Total FM.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. doar atat ?!… nimic despre „jafurile” din tur cu Miercurea (gol in min 97 ) si Talmaciu ( doua 11 m neacordate pt Talmaciu +eliminare ) ? !. Nimic despre „furtul” de jucatori de la alte echipe ( Avrig , Rasinari ,Spring ,Cisnadie ) , santajati ca vor fii dati afara de la Piete Sibiu ,daca nu joaca la Hermannstadt ?! Nimic despre banii publici cheltuiti la echipa sub „masca” Piete Sibiu ?! Nimic despre salariile grase incasate de numerosul staff al echipei (Gavrila,Margarit,Lungu ,Casoltan , si multi altii)?! Nimic despre „buna colaborare” cu AJF-ul ?! Si acestea sunt adevaruri domnilor ziaristi ! Nimic despre faptul ca nu se plateste chirie pentru stadionul Municipal , desi exista hotarare de consiliu clara asupra acestui fapt ?! O sa transmit cateva articole despre „cea mai noua echipa din Romania” si catre presa centrala ,curtea de conturi , Anaf s.am.d , unde o sa explim mai pe larg tot ceea ce se intampla la F.C.Hermanstadt !