vulc a predat oficial ștafeta lui horațiu floca la conducerea csu. s-a pensionat după 45 de ani de ”baschet pe pâine”!

Tehnicianul de care se leagă cele mai mari performanțe din istoria baschetului sibian, Mircea Vulc, s-a pensionat și a predat oficial ștafeta la CSU Sibiu. În locul său a fost numit director interimar, Horațiu Floca.

Horațiu Floca este noul director interimar al Clubului Universitar Sibiu. Decizia a fost făcută prin ordin al Ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice, instituție în subordinea căreia  își desfășoară activitatea CSU Sibiu.
Numirea vine după ce Mircea Vulc, cel care a ocupat postul de director al Clubului Sportiv Universitar Sibiu, a luat decizia de a se pensiona. Horațiu Floca, cel care este și co-președintele Secției de Baschet a Clubului, a preluat, așadar, și atribuțiile de director al CSU Sibiu.
”Îi mulțumim, pe această cale, domnului Mircea Vulc pentru întreaga activitate in cadrul Clubului și pentru toate momentele frumoase oferite iubitorilor baschetului, de-a lungul celor 45 de ani de carieră”, se arată într-un comunicat al clubului sibian. Mircea Vulc este antrenorul sub comanda căruia CSU Sibiu a câștigat cele două titluri de campioană națională din istoria clubului sibian.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. cand ai copiat stirea de pe site-ul clubului ai uitat ultima linie: „De asemenea, îi urăm succes lui Horațiu Floca, în noua calitate!”

    1. Stirea nu e copiată de pe site-ul clubului ”vulturule” cu ip 86.123.149.86
      Clubul a trimis un comunicat de presă la toată mass-media acreditată. Si nu e vorba de o linie, ci de o frază care suna putin aiuristic in contextul in care CLUBUL nu e o PERSOANĂ ca să îi ureze lui Horatiu succes. Cius!

      1. In primul rand nu esti tu in masura sa analizezi „fraza” si sa concluzionezi ca „suna putin aiuristic” din moment ce acea fraza facea parte din ACELASI comunicat de presa pe care zici ca l-ati primit la redactie. In conditiile astea nu ar fi trebuit sa apara si acea fraza in tot contextul acelui comunicat?
        In al doilea rand mi se pare ca incerci sa aperi anumite interese si sa denigrezi ce nu-ti convine si nu esti obiectiv cum ar trebui sa fii ca si jurnalist.
        In rest nimic anormal „autorule” cu nume de fata pe Facebook.

        1. Ca să te lămuresc definitiv. NU există obligatia de a prelua comunicatul de presă integral. Iar treaba asta că incerc eu ca autor al atricolului să apăr anumite interese, nu cred că merită răspuns si o iau ca pe o ”neviovată” rautate. Dacă ceva nu iti convine tie ca ”fan infocat”,atunci asta e o altă poveste. Că nu toate articolele sunt pe placut tău, iar e o altă poveste. Ar fi culmea ca toată lumea să fie multumită de articole si cronicile de meci. Si cred că scrie clar cine e autorul articolului. Mai aruncă o privire încă odată. Cius din nou!