prinși beți la volan în sibiu. unul e din brașov iar celălalt este din râul sadului!
FOTO: arhivă

razie alcool politie etilotestÎn data de 13 ianuarie, în jurul orei 01.20, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Sibiu aflat în exercitarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier în zona Piaţa Unirii din municipiul Sibiu a oprit pentru control în trafic un autoturism.

Poliţiştii rutieri au constatat faptul că tânărul de 20 de ani care conducea autoturismul se afla în stare de ebrietate, rezultatul testului efectuat cu aparatul etilotest indicând valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto, domiciliat în judeţul Braşov, este cercetat penal sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul rutier.
Totodată în data de 11 ianuarie, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic un autoturism care circula pe bvd-ul Mihai Viteazu. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat că autoturismul este neînmatriculat, autorizaţia de circulaţie provizorie fiind expirată iar conducătorul auto, un tânăr de 23 de ani, domiciliat în Râu Sadului se află în stare de ebrietate – 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto este cercetat penal sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul rutier. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu