liderii pnl sibiu despre posibilitatea ca partidul să dea viitorul primar al sibiului: ”ar fi deplasat să spunem așa ceva!”

turcan si cazanFaptul că actualul primar interimar Astrid Fodor este favorită detașată să câștige alegerile locale în acest an, pare să îi fi potolit pe liberalii care mai sperau ca PNL să dea viitorul primar al Sibiului. Lucrul acesta a fost recunoscut chiar de liderii partidului sibian.

Primarul interimar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, membră a Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), este favorită să câștige alegerile pentru postul de primar, potrivit unui sondaj dat publicității miercuri, de către liberali.
Astrid Fodor ocupă peste 51 % din intenția de vot a sibienilor, în condițiile în care, sondajul PNL a fost realizat în luna decembrie, pe un eșantion reprezentantiv format din 800 de persoane, cu o marjă de eroare de plus minus 3,4 %.
Cel mai bine clasat posibil candidat al PNL este viceprimarul Virgil Popa, care, însă a declarat în presă că nu vrea să candideze. Și conducerea PNL Sibiu confirmă că cel mai bine clasat candidat liberal din sondaj, nu s-a hotărât să candideze. În condițiile astea, PNL Sibiu și-a fixat ca obiectiv, măcar un post de viceprimar al municipiului Sibiu.

VEZI ȘI: Astrid Fodor este viitorul primar al Sibiului conform unui sondaj de opinie realizat de PNL. Conduce detașat!
“La nivel de municipiu Sibiu avem ca obiectiv și urmărim să creștem semnificativ numărul consilierilor locali, pentru a da forță PNL-ului în Consiliu Local și pentru a obține cel puțin, o poziție de viceprimar. (…) În momentul de față, pe scorul politic pe care îl are PNL-ul, să spui că vrei să obții Primăria Sibiu, ar fi deplasat. Ca urmare, PNL la nivelul municipiului Sibiu are ca principal obiectiv, cel puțin o funcție de viceprimar și creșterea numărului de consilieri locali pentru a da forță Consiliului Local”, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, deputatul Raluca Turcan, copreședinte al PNL Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Eu nu-i inteleg pe acesti liberali, si mai ales pe acestia de SIBIU??? DE ce fac atata propaganda pentru cei care NU fac parte din PNL???? Cred ca le place sa fie alesi de catre SIBIENI fara sa faca prea multe pentru EI!!!!S-au sa faca altii , de la alte partide si ei sa stea in UMBRA si sa “profite” de rezultate????Halal politicieni!!!!

  2. acum orice e posibil in ziua de azi…totusi ar fi o mare tragedie pentru Sibiu sa apuce pe mana lui Cazan sau Turcan…o sa facem tot ce depinde de noi sa nu lasam sa se intample asa ceva!!!