primaria medias

Sondajul PNL-ului îl dă ca viitor primar al Mediaşului pe candidatul său, Gheorghe Roman. Dacă acesta ar candida alături de Viorel Arcaş, liberalul ar primi 63.9% din voturi, în timp ce PSD-istul ar fi votat de 28.2% dintre medieşeni.
Cu acelaşi Viorel Arcaş au fost „confruntaţi” în sondaj alţi doi posibili candidaţi din partea PNL: Theodor Neamţu şi Christine Tellman. Primul ar fi votat de 26.2% dintre cei care ar merge la vot, în timp ce Arcaş ar primi 57.3%. Christine Tellman ar câştiga şi ea bătălia cu Viorel Arcaş cu 51% din voturi, în timp ce contracandidatul său ar primi 38.4%.
Christine Tellman este şi cea care are parte de cele mai multe aprecieri pozitive din partea medieşenilor. 24.7% dintre cei care au răspuns sondajului au o părre foarte bună despre ea, în timp ce 20.3% îl plac pe Viorel Arcaş.
Pentru realizarea acesui sondaj au fost intervievate 422 de persoane alese aleatoriu. Eroarea de reprezentativitate este de ±4,8% cu o probabilitate de 95%. Datele au fost culese, la cererea PNL, în perioada 25 noiembrie – 22 decembrie 2015.

Ultima oră

Comentariul meu