astrid fodor este viitorul primar al sibiului conform unui sondaj de opinie realizat de pnl. conduce detașat!

astrid fodor

PNL Sibiu a comandat un sondaj de opinie pentru a vedea unde se “aşează” posibilii candidaţi la Primărie. Ai lor nu stau prea bine în sondaje, dar au aflat că Astrid Fodor este preferata sibienilor.

Astfel, la toate întrebările adresate respondenţilor, Astrid Fodor a obţinut un procent al intenţiei de vot de peste 52%. Asta, în timp ce posibilii candidaţi PNL la Primărie- Mariana Brunchea, Răzvan Pop, Diana Pavelescu, Vlad Vasiu sau Stephan Braune nu au trecut pragul de 3%.
Sibienii intervievaţi spun că o vor vota pe Astrid Fodor pentru că au o impresie foarte bună despre ea. 63% spun asta, în timp ce 8% nu şi-au format încă o părere despre actualul primar interimar, iar 7% nu o plac.
Virgil Popa, viceprimarul Sibiului a lăsat o impresie foarte bună pentru 24% dintre sibieni. 7% nu cred nimic despre Popa, iar 6% nu îl plac deloc.
Constantin Necula, preotul nonconformist din Sibiu e pe placul a 24% dintre orăşeni, iar cel mai puţin plăcut dintre figurile publice ale oraşului este Tiberiu Drăgan, despre care cei întrebaţi nici nu au vreo părere.
Dintre cei care au răspuns sondajului iniţiat de PNL 68.9% cred că Sibiul se îndreaptă într-o direcţie bună, iar 145 într-o direcţie greşită.
35.4% nu au o orientare politică anume, 31% se declară de dreapta, iar 11.7% de stânga.
Pentru acest sondaj au fost intervievate 800 de persoane alese aleatoriu. Eroarea de reprezentativitate este de ±3,4% cu o probabilitate de 95%. Datele au fost culese, la cererea PNL, în perioada 25 noiembrie – 22 decembrie 2015.

Ultima oră

Comentariul meu