arnold-klingeis

Se pare că sondajul PNL privind intenţia de vot pentru primăria Avrig i-a dezamăgit pe liberali. Şi asta pentru că posibilii lor candidaţi- Adrian David şi Ilie Stoica- ar pierde indiferent cu cine s-ar înfrunta în lupta politică.
Cel care ar ieşi oricum învingător este actualui primar al Avrigului, Arnold Klingeis. Într-o confruntare între el, Gheorghe Frăticiu de la PSD şi Adrian David de la PNL, lupta ar fi extrem de strânsă. Sondajul comandat de PNL arată că Arnold Klingeis ar primi 26.7% dintre voturi, Frăticiu 24.9%, iar David 23.6%.
Dacă însă ar candida Ilie Stoica din partea PNL, acesta s-ar alege cu doar 15.3% dintre voturi, în timp ce Arnold Klingeis ar fi votat de 30.9% dintre avrigeni, iar Gheorghe Frăticiu de 26.6%.
Pentru realizarea sondajului au fost intervievate 217 persoane alese în mod aleatoriu. Eroarea de reprezentativitate este de ±6,7% cu o probabilitate de 95%. Datele au fost culese, la cererea PNL, în perioada 25 Noiembrie – 22 Decembrie 2015.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

      1. ,,romanasi alegeti romanasi” si consumati cu incredere cei doi bicuiti lipiti cu crema de cacao marca eugenia , 1 leu un bicuit , 25 de bani crema,1 leu celalat bicuit si inca 25 de bani ambalajul pret total cu amanuntul la vanzare 2lei si 50de bani,in schimb un isler pe 1leu si cinzeci de bani, tot atat de ieftin ca o prajitura carpati a uitat domnita muntilor eugenia sa-si spuna si numele de familie si care bineinteles,nu reprezinta o motiune in conformitate cu constitutia

  1. Oare nu au stat la conducere aceste personaje destul? Si Fraticiu si Klingeis au avut ocazia sa demonstreze de ce sunt in stare! Au facut nimic. Avrigul e o comuna de prin 1950 ca si dezvoltare. Nici atat bun simt nu au astia sa mai lase dracu ciolanul !!! Chiar nu le pasa ca in satul natal chiar nimic nu se face? Pe bune ca nu inteleg. Apropos, eu sunt din Sibiu. Nu ma intereseaza deloc despre Avrig. Dar parca e timpul sa intre si tara asta in normalitate, si asta de jos. Cred ca imi pierd vremea scriind aici !