video – crima de la bradu. întorsătură de situație la 180 de grade! ce s-a întâmplat de fapt!

crima la braduO tânără de 27 de ani a murit înjunghiată marți după amiază după un conflict cu unchiul soțului ei. Femeia s-a luat la ceartă cu bătrânul de 65 de ani și ar fi sărit să îl înjunghie, iar omul a ripostat și el. Omul este acum internat în spital.

Cei doi locuiau în aceeiași gospodărie în localitatea sibiană Bradu. Marți după amiază se pregăteau să dea mâncare la animale, iar între tânără și unchiul soțului ei a început o ceartă. Femeia într-un acces de furie a sărit să îl înjunghie pe bătrân, iar acesta a ripostat. După ce a căzut lată, bătrânul a mers repede la vecini să îi roage să sune la 112 și să ceară ajutor medical de urgență pentru femeia rănită. A lăsat acolo și pe fetița acesteia și l-a rugat pe vecinul să îl însoțească și să o ajute pe rănită. A murit sub ochii celor doi, iar medicii de la SMURD nu au mai putut decât să constate decesul victimei.
” Echipajul SMURD s-a deplasat în localitatea Bradu unde a constatat ca exista doua victime printre care și o femeie de aproximativ 27 de ani care prezenta multiple plagi. Medicii au încaercat să o resusciteze dar din nefericire aceasta nu am mai putut fi salvată. O altă victimă, un bărbat de 65 de ani, care prezenta o plagă la nivelul abdomenului, a fost preluată de la fața locului si a fost transportată la cea mai apropiata unitate sanitară”, a declarat Bianca Sabău, purtător de cuvânt la ISU Sibiu.

Locuiau împreună de 8 ani
Femeia înjunghiată și soțul acesteia s-au mutat la bătrânul de 75 de ani în urmă cu opt ani, promițându-i că vor avea grijă de gospodărie împreună cu acesta. Tânărul muncește actualmente la o stână, așa că acasă a rămas soția, fiica lor și bătrânul la care locuiau. Scandalul dintre cei doi a avut loc în locuință, iar tot acolo s-au consumat și clipele de coșmar dintre cei doi. S-au împins și totul s-a terminat cu o luptă aproape corp la corp din care tânăra a ieșit cel mai rău. Bătrânul a fost înjunghiat de femeie și acesta s-a apărat și a înjunghiat-o și el pe aceasta.
“A venit la mine si imi zice: ai grija putin de copila ca uita mama ei e taiata cu cutitul. A plecat repede… Era și el înjunghiat. (..)Am mers cu batarnul si cu fetita pana la poarta. Ei s-au oprit si eu am mers inauntru. (..) Ea era jos, nu era moarta… A ridicat capul asa de doua ori, intr-o parte. (..) Am strigat-o de doua ori, dar abia mai răsufla. Nu a mai apucat să zică ceva..”, a declarat Ioan Zapciu, vecin cu cei doi.
Vecinii s-au arătat îngroziți de ceea ce s-a întâmplat. Urmăriți imaginile video pentru declarații!

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu