se demoleaza „cutiuta”! apar terenuri de minifotbal cu gazon artificial!

proiect teren secundar stadionMunicipalitatea va demola actualul teren pentru a face loc altuia cu gazon artificial ce va fi impartit in patru terenuri de minifotbal. Valoarea estimată pentru această investiție este de aproximativ 1,6 milioane lei.

Luni, 11 ianuarie, Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Privat a publicat o procedură de achiziție pentru contractarea lucrărilor de amenajare a terenului secundar al Stadionului Municipal.
Proiectul presupune amenajarea unui teren de fotbal cu gazon artificial. Acesta va fi împărțit pe lățime de alte patru terenuri de minifotbal, fiecare cu o lungime de 42 m și o lățime de 22 de metri. De asemenea, pe o latură a terenului se va amenaja un zid de alpinism. Caietul de sarcini prevede lucrări de reabilitare a tribunei laterale și îngrădire a întregii zone cu gard și plasă. Amenajările vor fi completate de o instalație care face posibilă sonorizarea diverselor evenimente și de o cișmea cu apă potabilă. Proiectul include și amenajarea unei alei pietonale.
Valoarea estimată pentru această investiție este de aproximativ 1,6 milioane lei. Ofertele pentru acest contract pot fi depuse până în 26 ianuarie 2016, ora 12.

Ultima oră

Comentariul meu