reacția rectorului ulbs despre faptul că o carte a lui becali este coordonată de mitropolitul ardealului. ce zice streza!

rector ulbs ioan bondrea - 7 decembrie 2015Conducerea Universității Lucian Blaga din Sibiu a vorbit despre faptul că una din cărțile pe care Gigi Becali le-a scris în pușcărie este coordonată de ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, cel care este și profesor la Facultatea de Teologie din oraș.

Rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS), profesorul Ioan Bondrea, susține că universitatea nu are nimic de a face cu editarea cărții „Iubirea milostivă și tămăduitoare” a lui George Becali, coordonată de ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului și profesor la Facultatea de Teologie din cadrul universității.
”Publicarea unei lucrări în afara spațiului academic al Universității ‘Lucian Blaga’ din Sibiu este un act personal. Chiar dacă vorbim despre profesori universitari ai ULBS, instituția nu poate fi legată în niciun fel de acțiunile private pe care aceștia le întreprind. În speța de față vorbim despre girarea unei lucrări în nume personal, de către ÎPS Laurențiu Streza, iar noi nu putem îngrădi în niciun fel un profesor să își asume un astfel de demers”, a declarat rectorul ULBS.

Streza promite că va oferi un punct de vedere oficial
Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza, a afirmat că va lămuri relația cu George Becali, autorul cărții „Iubirea milostivă și tămăduitoare”, săptămâna viitoare, după ce va participa la finalul acestei săptămâni, la Sfântul Sinod.
„Există foarte multe cărți la care le-am dat binecuvântarea. Trebuie să verific dacă în acest caz am dat binecuvântarea sau am îndrumat”, a spus ÎPS Laurențiu Streza.
George Becali este primul laic care a primit, pe 14 septembrie, la Sibiu, distincția „Crucea Șaguniană” din partea Mitropolitului Ardealului, ca semn al recunoștinței pentru donațiile sale către lăcașurile de cult. Sursa info: agerpres.ro

Ultima oră

Comentariul meu