frână pentru csu la bucurești. sibiul a pierdut cu steaua

hardy csu sibiuCSU Sibiu nu a reușit să infirme calculele hârtiei și a pierdut în fața celor de la Steaua cu 86 – 77 (20 – 22 21 – 16 18 – 16 27 – 23). Hardy a fost din nou cel mai bun jucător din lotul echipei lui Fleșeriu.

CSU a început bine meciul de la București și primele trei puncte au venit din mâna lui Lalovic chiar în debutul partidei. La jumătatea sfertului 1 scorul era de 8-14 pe fondul unui joc excelent făcut de sibieni. Steliștii au reintrat însă treptat în joc, iar la finele primelor 10 minute scorul de pe tabelă a fost 20-22. Sfertul doi a fost și acesta sub semnul echilibrului, dar steliștii au părut mai inspirați în unele momente ale jocului și au recuperat handicapul de pe tabelă, intrând la pauza mare în avantaj, scor 41-38.
La fel de echilibrat a fost și primul sfert după revenirea de la vestiare. Hardy și Lalovic au dus trena pentru CSU, dar de partea cealaltă Malesevic a fost parcă de neoprit. Cu 10 minute înainte de final gazdele au mărit ecartul la 5 puncte diferență pe tabelă, una care teoretic putea fi remontată ușor de sibieni. Nu a fost însă așa și în practică, steliștii adjudecându-și până la urmă victoria cu 86-77. De remarcat și jocul bun făcut de la Harrison în meciul din Capitală, americanul fiind unul din principalii marcatori ai lui CSU în această partidă.

„A fost un meci greu, care evident, ne doream sa il castigam. Imi pare rau ca nu am reusit, desi baietii au facut tot ce se putea astazi. Nu am jucat senzational, nici nu cred ca am fost lasati sa jucam, dar asta conteaza mai putin, mai ales atunci cand nici nu iti intra in cos. Ei  (n.r. Steaua ) au fost mai agresivi, iar noi nu am putut fi”, a spus antrenorul lui CSU, Dan Fleseriu după acest meci.
Pentru Sibiu urmează sâmbătă un meci pe care trebuie să îl câștige ca să nu aibă emoții pentru intrarea în play-off, în fața celor de la BCM U Pitești. Oaspeții vin în Sala Transilvania după un joc excelent făcut în Cupă la Cluj Napoca, acolo unde au pierdut pe final de partidă. Meciul are loc de ora 18.00.

Steaua:
Iliescu 13, Amis 13, Nicoară 10, Graham 6, Williams 4, Galdikas 8, Marinovic 10, Malesevic 22.

CSU:
Hardy 21, Gilbert 5, Paul 4, Calotă 8, Lalovic 15, Mijajlovic 8, Harrison 16.

Ultima oră

Comentariul meu