video – foto capcane de gheață pe trotuarele din centrul sibiului. pericol public pentru oameni!
Bărbatul acesta a căzut pe gheață și a avut nevoie de ajutor ca să se ridice de jos
bărbatul acesta a căzut pe gheață și a avut nevoie de ajutor ca să se ridice de jos
Bărbatul acesta a căzut pe gheață și a avut nevoie de ajutor ca să se ridice de jos

Chiar dacă municipalitatea sibiană a făcut un apel public către agenți economici, instituții publice și persoanele fizice, ca să curățe trotuarele din fața sediilor sau locuințelor personale, unii au ignorat complet acel anunț. Printre instituții se numără și Muzeul Brukenthal, care nu a curățat una din cele mai importante alei care trece pe lângă aceasta.

Cu siguranță cu ați trecut cel puțin odată în viață prin gangul care face legătura dintre strada Mitropoliei către parcarea de pe Xenopol. Dacă ați avut drum pe acolo săptămâna trecută, mai exact în zilele de joi și vineri, probabil că ați întâmpinat greutăți în a vă menține echilibrul mai ales pe porțiunea care trece pe lângă bariera de acces la hotelul Împăratul Romanilor.
Acolo nu s-a sinchisit nimeni să curățe gheața, iar pietonii au întâmpinat reale probleme în a parcurge o distanță de de numai 2-3 metri.
Persoanele de vârsta a III-a au avut cele mai mari probleme, unele fiind ajutate de alți trecători să depășească zona. Unii nu au fost însă la fel de norocoși și au alunecat, căzând din picioare și alegându-se cu vânătăi și sperieturi zdravene.corp b palatul brukenthal
Trotuarul cu pricina ar fi trebuit să fie deszăpezit de către cei de la Muzeul Național Brukenthal, clădire pe lângă care această alee trece. A făcut-o însă soarele, care a topit până la urmă gheața.
Urmăriți mai jos imagini video surprinse din această zonă într-un interval de numai câteva minute, în care două persoane au alunecat și au căzut.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Si prostul care filmeaza asteapta sa cada lumea pe jos in loc sa arunce o mana de sare in locul cu pricina ..,…ce a facut facebook-ul din oameni……….