săptămână de foc pentru csu. marți joacă cu steaua, sâmbătă cu piteștiul!

lalovic csu sibiuCSU Sibiu dispută primul meci din 2016, în deplasare cu Steaua. Meciul are loc marți, 12 ianuarie 2016, de la ora 20:00. Prima partidă în propriul fief are loc pe 16 ianuarie, cu BCM U Pitești, de la ora 18.00.

Sibienii vor pleca luni spre Capitală, acolo unde marți de la ora 20.00, vor juca împotriva celor de la Steaua. ”Avem deja mai mult de o săptămână de când am revenit la antrenamente, din vacanță. A fost o săptămână grea, cu antrenamente puternice, și cred că vom face un meci bun la Steaua. Suntem motivați și mergem acolo cu gândul la victorie. Ei au avantajul că au jucat deja două meciuri anul acesta, noi doar ne-am antrenat, dar repet, mergem să câștigăm mai ales că, în opinia mea, Steaua are un lot mai slab decât în tur. La noi, atmosfera în echipă este foarte bună, ca întotdeauna. Suntem uniți și în teren și în vestar”, spune Georgian Păun.
Antrenorul Dan Fleșeriu crede că Steaua este favorită înaintea acestui meci. CSU nu are probleme de lot. ”Am început pregătirea încă din decembrie, am avut o scurtă pauză, alte echipe nu au avut deloc, și suntem în continuarea returului început în decembrie. Începem acum cu o partidă rămasă restantă, în compania unei echipe foarte bune, care este printre primele 4 favorite la jucarea finalei. Sper să facem un meci cât mai bun la București, chiar dacă nu plecăm din postura de favoriți, nici măcar 50-50 nu e. Ei sunt favoriți. Pentru că este primul meci din acest an calendaristic sper să jucăm cât mai bine. Băieții sunt recuperați în totalitate, suntem pregătiți de joc și sper să poată evolua toată lumea la capacitate de 100%”, a declarat Dan Fleșeriu.

Ultima oră

Comentariul meu