doliu în lumea muzicii. a murit legendarul david bowie (video)

david bowieCelebrul artist britanic a decedat duminică seară la vârsta de 69 de ani. David Bowie suferea de o formă agresivă de cancer pe care a descoperit-o în urmă cu un an și jumătate.

„David Bowie a murit în pace astăzi înconjurat de familia sa după o luptă curajoasă de 18 luni cu cancerul. În timp ce mulți dintre voi ne vor fi alături în această pierdere, vă rugăm să respectați intimitatea familiei în această perioadă de durere”, se spune în mesajul de pe contul de Twitter, citat de Reuters.
Vedete, politicieni și fani s-au grăbit să exprime condoleanțe online. Prim-ministrul britanic, David Cameron, a scris pe Twitter: „Am crescut ascultând și uitându-mă la geniul pop David Bowie. (…) O mare pierdere”.
Steve Martin, de la compania de publicitate a lui Bowie, Nasty Little Man, a confirmat că informația de pe Facebook este corectă. „Nu este o farsă”, a declarat el pentru Reuters.
Cântărețul își lansaze vinerea trecută, la 8 ianuarie, în ziua când a împlinit 69 de ani, albumul ‘Blackstar’. Cu o zi înainte prezentase un nou videoclip tulburător de pe acest nou album, ‘Lazarus’, în care Bowie este văzut cu ochii bandajați levitând pe un pat într-un spital psihiatric.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu