video – guță, show special la o nuntă de ciobani din mărginimea sibiului. coadă la dedicații!

nunta3Manelistul Nicolae Guță a fost invitatul special al unei nunți avută loc în Mărginimea Sibiului. Ciobanii s-au înghesuit să facă dedicații și l-au pus pe Guță să cânte pe o bancă în mijlocul sălii. Invitații nu s-au zgârcit nici la bani și l-au răsplătit pe manelist pentru dedicațiile date.

Cu sacourile ponosite si cusmele trase pe spate, ciobanii din Sibiu s-au ingramadit la cea mai spectaculoasa nunta de prin partea locului. Au fost peste 500 de invitati, ingramaditi umar-la-umar, cu consoartele lor dupa ei, impopotonate de sarbatoare. Sala de evenimente a fost un camin cultural cu pretentii de ballroom doar pe considerentul ca pe tavan erau atarnate multe baloane care urmau sa cada la dansul mirilor. Si pentru ca petrecerea sa fie completa, ciobanii l-au invitat pe Nicolae Guta sa le cante ceva manele!
Cantaretul nu s-a obosit nici el prea mult in ceea ce priveste hainele de scena. Guta a cantat in pulover, cocotat pe o bancuta de lemn. De altfel, la eveniment nu au fost scaune, ci doar bancute si mese lungi, asa cum mai gasesti pe la cumetriile de la tara. Nu a existat o incapere pe post de vestiar, astfel incat hainele au fost agatate in cuiere asezate langa mese, in sala de festivitati.nunta1
Ciobanii s-au dovedit insa oameni cu dare de mana. Nicolae Guta a fost asaltat de petrecareti cu hartii de 100 de lei pentru dedicatii adresate celor dragi. In acelasi timp, cateva zeci de nuntasi formau o coada groasa catre masa mirilor pentru a le oferi plicul cu darul. Mai bine asa, pentru ca la ce nebunie era, s-ar fi putut rataci daca era lasat pe masa.
In filmare nu apare insa Ghita Ciobanu, care pare a fi marele absent la un eveniment care, judecand dupa amploare, pare sa fi fost cel mai mare al anului in comunitatea ciobanilor din zona Sibiului. Sursa info: wowbiz.ro

https://youtu.be/cad4SZckal4

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii