update foto - accident grav în apropiere de hilton. trei răniți duși la spital după ce o mașină a intrat într-un stâlp!

accident hilton sibiuAccidentul a avut loc în această dimineață pe drumul dintre Sibiu și Rășinari, în apropiere de hotelul Hilton și Grădina Zoologică. Trei persoane din Rășinari au fost rănite, din care două destul de grav.

Accidentul a avut loc vineri dimineață în jurul orei 8.00. Un conducător auto pe fondul neadaptarii vitezei la cond de drum si meteo a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un stalp. În urma impactului doua persoane au fost grav rănite, iar soferul are și el contuzii, dar este în stare mai bună.

mașina s-a izbit puternic de stâlp, iar unul dintre pasageri a fost dus în comă la spital.
Mașina s-a izbit puternic de stâlp, iar unul dintre pasageri a fost dus în comă la spital.

Autoturismul era condus de un tânăr de 19 ani. O femeie de 40 de ani și încă un tânăr în vârstă de 19 ani au ajuns la Spitalul Județean Sibiu, în stare destul de gravă. Toate persoanele sunt din localitatea Răsinari.
Se pare că unul dintre răniți este în comă și a fost dus pe secția de terapie intensivă de la urgență la spitalul județean Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Intre Rasinari si Sibiu drumul a fost perfect dar dupa panoul de intrare in oras drumul era acoperit cu zapada si era polei.
    Viteza si zapada!

  2. Rusine primariei care nu a facut nimic! La ora 8 dimineata nici urma de materiale antiderapante de la intrarea in sibiu. Multumim celor de la drumuri pt ca pana la intrarea in sibiu au avut grija de siguranta noastra. Un martor al accidentului

  3. Ora 8.0 drumul rasinari sibiu, de la intrarea in sibiu adica de la panoul de sibiu , polei fara picatura de materiale antiderapante, masina singura pe sosea s-a rasucit 360grd si s-a oprit in stalp si zid. Rusine primaria sibiu, mor oameni nevinovati. De ce cei de la drumuri judetene au actionat pana la intrarea in sibiu si de la intrare va bateti joc !