video - foto deszăpezirea la sibiu: mașinile derapează în voie pe străzile din centru. primăria spune că deszăpezirea se face încă de la 3.00!

zapada 33La Sibiu ninge încă de la primele ore ale dimineții, iar fenomenul nu se va opri curând. unicipalitatea a informat că utilajele de deszăpezire sunt pe străzi încă de la ora 3.00 și vor continua să acționeze în continuate. Pe străzile din centru de exemplu, mașinile derapează serios din cauza zăpezii.

Utilajele de deszăpezire au ieșit în prezent în teren, conform spuselor celor de la Primăria Sibiu. Primele utilaje de deszăpezire au ieșit în teren în această dimineață la ora 3, împrăștiind sare împotriva poleiului. ”În acest moment (n.r. – ora 10:30), în contextul ninsorii continue, în teren acționează 9 utilaje dotate cu plug și sistem de împrăștiere a antiderapantelor. Un utilaj acționează în stațiunea Păltiniș pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.Rugăm cetățenii să contribuie la această acțiune prin deszăpezirea trotuarelor din fața locuinței sau punctului de lucru”, a explicat Mirela Gligore, purtător de cuvânt la Primăria Sibiu.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Aeroportul din Cluj ÎNCHIS din cauza unei ATERIZĂRI RATATE. Toate cursele redirecționate spre Sibiu!

zapada 22Patinoar pe străzile din centrul
Din păcate pe majoritatea străzilor se circulă în condiții de iarnă. Și pe străzile importante din zona centrală a orașului, s-a depus un strat consistent de zăpadă, așa cum se vede din imaginile video de mai jos în care o mașină a fost la un pas să se iasă de pe carosabil pe Magheru.

VEZI ȘI: FOTO – Starea drumurilor din județul Sibiu. Nu avem blocaje, dar se circulă în condiții de iarnă!
Și în cartiere, cititorii ne-au semnalt că se circulă în condiții dificile, iar pe unele străzi utilajele nu au ajuns deloc deocamdată. zapada 6 zapada 5 zapada 4https://youtu.be/DodOTKr56dk

În Valea Aurie străzile sunt acoperite de zăpadă.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. @ Adi, deci Fodor nu este primar bun, ca a ramas eva zapada pe strada si voi sunteti soferi idioti care nu cunosc cuvintele: distanta, adaptare si echipare?? Atunci hai sa votam pe cineva care isi bate joc de sibieni, fura din banul public si fonduri europene, dar sa fie „bun roman si ortodox”.

  2. Ce să vezi zăpadă iar a luat pe nepregătite autoritățile. Dna pseudoprimar cum se vede orașul de pe banchetă încălzită a Skodei?