VIDEO – FOTO Avion Blue Air cu 116 pasageri ieșit de pe pistă aterizare. Clipe de coșmar pentru pasageri!

aterizareO aeronavă ce aparține companiei Blue Air și la bordul căreia se aflau 116 pasageri și efectua o cursă de tip charter, a ieșit joi dimineață în afara pistei de aterizare de Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj Napoca. Pasagerii vor fi transferați pe aeroportul Sibiu pentru  continua călătoria cu un alt avion spre Barcelona.

Un avion al companiei Blue Air, cu 116 pasageri la bord, care efectua o cursă charter de la Bucureşti, a ieşit, joi, de pe pista Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, la aterizare, fără a exista persoane rănite..
Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, David Ciceo, a declarat, că un avion al companiei Blue Air care efectua o cursă charter de la Bucureşti spre Barcelona a ieşit de pe pistă, la capătul dinspre oraş al pistei, la aterizarea pe aeroportul clujean, de unde trebuia să mai ia pasageri.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Aeroportul din Cluj ÎNCHIS din cauza unei ATERIZĂRI RATATE. Toate cursele redirecționate spre Sibiu!

pista cluj napoca
„În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit, iar aeronava nu a fost avariată, pasagerii fiind debarcaţi în bune condiţii. O comisie specială de la Autoritatea Aeronautică şi de la aeroport va investiga cauzele incidentului”, a spus Ciceo.
sursa video: digi24.ro

Ultima oră

Comentariul meu