scandalul de la ”el gringo”: luptătorul andrei vasinca ar fi dat o declarație surprinzătoare la poliție! te așteptai?

batut 12Scandalul din dimineața zilei de 27 decembrie 2015, de la restaurantul ”El Gringo” își va consuma mai mult ca sigur deznodământul  în instanță. Cei doi tineri din Sibiu care susțin că au fost bătuți de luptătorul MMA, Andrei Vasinca, au mai dat zilele trecute un rând de declarații la poliția Șelimbăr. Și Vasinca a dat declarații și se pare că a recunoscut că i-a bătut pe aceștia.

Scandalul avut loc pe 27 decembrie 2015 la El Gringo este departe de a se fi încheiat, atât oficial cât și neoficial. Cei doi tineri care susțin că au fost bătuți de luptătorul sibian de MMA, Andrei Vasinca, nu renunță la plângerea depusă împotriva acestuia.
Tiberiu C. și prietenul său au fost zilele trecute să dea noi declarații la poliție, legat de incidentele avute loc imediat după Crăciun. ”Nu s-a schimbat nimic din punctul nostru de vedere. Marți am dat din nou declarații. Se pare că este o procedură ce face parte din anchetă. Noi ne menținem ceea ce am declarat și imediat după incident. Nu avem de ce să nu facem lucrul acesta. Nu lăsăm lucrurile așa. Ancheta își va urma cursul normal”, a spus acesta pentru Ora de Sibiu.
Tiberiu și prietenul său, pleacă din țară către Germania și respectiv Anglia, acolo unde cei doi lucrează. ”Așteptăm finalizarea anchetei poliției. Am discutat și cu avocații. După ce se va termina ancheta vom acționa în instanță împotriva lui Vasinca”, a mai spus Tiberiu.

CITEȘTE ȘI: Crăciun însângerat – Doi sibieni susțin că au fost BĂTUȚI de LUPTĂTORUL de MMA, VASINCA Andrei: ”Nu i-am făcut nimic!” (FOTO)

Pledează vinovat?
Dacă imediat după incident, luptătorul Andrei Vasinca a negat că ar fi fost implicat în conflict, se pare că în fața polițiștilor acesta a declarat altceva. ”Am înțeles că l-au chemat și pe Andrei Vasinca să dea declarații la poliție și acolo și-a recunoscut fapta și a spus că îi pare rău de ceea ce a făcut. Nu a vrut însă să spună și cine sunt cei patru cu care a venit și pentru care el ne-a luat la bătaie”, a mai spus Tiberiu.

VEZI ȘI: VIDEO – Bătaia de la ”El Gringo”: Victimele lupătorului MMA, Andrei Vasinca vin cu noi dovezi. Poliția face anchetă!
Reamintim că cei doi tineri care susțin că au fost bătuți de Vasinca pe 27 decembrie 2015, în fața restaurantului El Gringo, au ajuns la spital cu arcadele sparte și mai multe leziuni. Ulterior ei au primit certificate medico-legale conform cărora necesitau cel puțin 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Vezi aici VIDEO și detalii ample legate de acest scandal!

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Iti primesti pedeapsa andrei. Ai gresit aici .Ai batut pe cineva care tea recunoscut. Ghinion. Pot sa rid numa de tine. Sa primesti ce meriti

  2. Iti primesti pedeapsa andrei. Ai gresit aici .Ai batut pe cineva care tea recunoscut. Ghinion. Pot sa rid numa de tine. Sa primesti ce meriti