întrunire la consiliul județean sibiu. conducerea se întâlnește cu managerii instituțiilor subordonate!

sala consiliul judetean sibiuLa începutul săptămânii viitoare, în zilele de 11 și 12 ianuarie 2016, conducerea Consiliului Județean Sibiu se va întâlni cu managerii tuturor instituțiilor aflate în subordine. Pentru a fi eficiente, aceste întâlniri au fost grupate în funcție de activitatea desfășurată de fiecare instituție: cultură, prestări diverse servicii, sănătate, învățământ special și asistență socială.

“Experiența din ultimii trei ani, de când am inițiat aceste întâlniri trimestriale cu directorii instituțiilor pe care Consiliul Județean Sibiu le finanțează, ne-a arătat că ele eu fost benefice și au avut un impact pozitiv asupra actului managerial. Pe de o parte, discuțiile cu directorii subordonatelor au permis la începutul fiecărui trimestru o transparență în ceea ce privește obiectivele realizate și care urmează a fi realizate de fiecare instituție. Pe de altă parte, conducerea Consiliului Județean Sibiu a știut cu precizie care este situația din instituții, care sunt problemele care trebuie remediate și a oferit consultanță și resurse financiare. Scopul principal al acestor întâlniri este îmbunătățirea permanentă a serviciilor pe care aceste instituții le oferă cetățenilor și feedback-ul pe care îl avem demonstrează că a crescut calitatea acestor servicii și s-a diversificat oferta instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu, fie că ne referim la spitale, la Aeroportul Internațional, la societatea de drumuri județene, la instituțiile de cultură sau la centrele de asistență socială. Acest aspect ne bucură și arată că ne-am făcut datoria și ne-o vom face în continuare, în interesul cetățenilor”, a detaliat Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu.
Ordinea de zi a întâlnirilor din primul trimestru al anului 2016 include raportul privind modul de îndeplinire a indicatorilor de performanță și a obiectivelor asumate prin contract pentru anul 2015, prezentarea planurilor de administrare a fondurilor alocate de Consiliul Județean Sibiu, asumate de către conducătorii instituțiilor subordonate pe anul 2016, situația execuției bugetare pe anul 2015, proiectul bugetului de venituri și cheltuieli al instituției pe anul 2016, raportul privind rezultatul inventarierii anuale a patrimoniului instituției, precum și stadiul implementării controlului managerial intern.

Ultima oră

Comentariul meu