sibienii care și-au făcut dosarele pentru locuințe anl la finele lui 2015, le pot depune. așa zice primarul fodor!
Foto Arhivă

bloc anlSituația semnalată de mai mulți cititori Ora de Sibiu, legat de faptul că nu le-au fost primite dosarele pentru solicitarea unei locuințe de tip ANL, deoarece nu sunt semnate pe anul 2016, a ajuns și la urechile primarului Astrid Fodor. Aceasta spune că situația s-a remediat.

Mai mulți sibieni care și-au făcut dosarele pentru ANL în ultimele zile ale anului 2015, s-au trezit zilele trecute că nu sunt acceptate de către reprezentanții primăriei Sibiu. Motivul ar fi fost că ele nu sunt făcute în 2016, deși în documentația obligatorie nu era specificat acest lucru. ”M-am prezentat la ora 08:30 la Primaria Sibiu sa depun dosarul si mi s-a adus la cunostiinta ca actele nu sunt valabile deoarece “ sefa comisiei s-a hotarat ca toate actele sa fie semnate pe anul 2016”. Am intrebat unde scrie de aceasta decizie si mi s-a spus ca nu scrie nici unde dar ca asa a hotarat sefa comisiei. De asemenea mi s-a spus ca daca nu vreau ca dosarul sa fie respins din acest considerent ar fi bine sa il refac complet. Acest lucru este un abuz grosolan si doresc sa fie cunoscut de catre toti cei care “si-au luat teapa nevinovata” de a plati dosarul inainte de a-l depune in 2016”, ne-a semnalat un cititor.

VEZI ȘI: Primăria Sibiu primește dosare pentru închirierea unei locuințe ANL. Ce trebuie să faci!
Primarul Astrid Fodor a răspuns unei interpelări a reporterului Ora de Sibiu, și a explicat faptul că totul s-a lămurit, iar cei ce au făcut dosarele în ultimele zile ale anului 2015, pot să le depună așa. ”Și mie mi se pare aberant. Am discutat și cu comisia ca să aflu de unde le-a venit această idee. Ei au vrut să stabiliească un criteriu de delimitare. (..) Acest aspect s-a clarificat și se vor primi și dosarele care au fost făcute în cursul lunii decembrie. (..) E absolut normal să se primească și aceste dosare. Se va reveni asupra acestei decizii”, a spus Astrid Fodor.

Ultima oră

Comentariul meu