barosanul polițist la igp: în realitate fost pilot care s-a prăbușit cu avionul la sibiu în 1986! (video foto)

marlan sibiu (4)Personajul care s-a dat în spectacol în parcarea de la Piața Cibin și s-a recomandat drept mare barosan ”la IGP” și a adus jigniri pe bandă rulantă în momentul în care a fost atenționat că a intrat pe interzis și a blocat o mașină, nu are nici o legătură cu poliția. Ilie Vișan pe numele lui, este în realitate un fost pilot de avioane din București.

Individul care s-a arătat surprins că nu știm cine e și să îl căutăm pe internet, după ce s-a recomandat a fi ”de la IGP” și și-a permis să ne recomande să ne ținem gura mică dacă nu vrem să primim amendă pentru că am îndrăznit să îl atenționăm că a blocat o mașină în parcarea de la Piața Cibin, după ce în prealabil a intrat pe sens interzis, nu are nici o legătură cu poliția română. Lucrul acesta a fost confirmat de către autorități, după ce în prealabil, cu ajutorul cititorilor, am reușit să identificăm personajul.
Falsul polițist nu este nimeni altul decât un fost pilot de avioane, pe numele lui Ilie Vișan. Acesta nu a avut nici o legătură vreodată cu poliția română, așa că el a făcut uz de fals în acest caz.ilie visan 33
Incidentul avut loc pe data de 4 ianuarie, a fost sesizat oficial către IPJ Sibiu, iar imaginile vor fi puse la dispoziția autorităților.
VEZI AICI VIDEO CU VIȘAN DE LA INCIDENTUL DIN SIBIU
Falsul polițist s-a prăbușit cu avionul chiar la Sibiu
Ilie Vișan are o legătură destul de strânsă cu orașul în care s-a dat în spectacol luni după amiază. Acesta s-a prăbușit cu avionul la Sibiu, în anul 1986, conform chiar spuselor sale într-o emisiune a postului Antena 3. La ”Secvențial” pe 16 iunie 2013, Ilie Vișan declara că avionul în care se afla s-a zdrobit în apropiere de pista aeroportului Sibiu și apoi a explodat. ” Am văzut că avionul era distrus, începuse să ardă, fumega în zona aripii şi a cabinei. După 10 minute de când am ieşit, au venit pompierii, dar nu au putut să deschidă uşa aparatului. (…) Apoi, s-a produs explozia”, a spus acesta la Antena 3. În acel accident aviatic au murit șase colegi ai lui Ilie Vișan.
Vedeți video cu comportamentul lui Ilie Vișan în orașul care i-a dat a II-a șansă la viață, AICI.masina22Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

Surse foto: Facebook&antena3.ro

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. În toate categoriile sociale există mârlani care de multe ori se ascund sub aparența ”omului cultivat și de calitate”. Vine un moment când în mod banal se dă de gol și își dă ”arama” pe față!!! El, Ilie Vișan, poate avea o scuză că în școala de pilotaj a suferit un accident cu avionul de școală și probabil s-a lovit la cap!!!

  2. Deci conform legii daca „se da politist” si nu e poate merge la mititica…sau macar o amenda penala poate primi!