video fodor dorește înființarea unei zonei metropolitane a sibiului. vreau să includă și comuna șelimbăr!

o casa noua selimbar sibiu (1)Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, vrea să reactiveze un plan mai vechi, vehiculat în trecut și de către fostul edil, Klaus Iohannis. Fodor dorește înființarea unei zone metropolitane a Sibiului din care să facă parte și comuna Șelimbăr.

Chiar dacă spune că Sibiul se poate dezvolta fără probleme fără să aibă în plan și o dezvoltare comună cu Șelimbărul, actualul primar interimar al Sibiului, are în plan ca în acest an să înceapă să pună bazele unei zone metropolitane a orașului.
Astrid Fodor spune că e convinsă că va convinge toți primarii din localitățile învecinate Sibiului, de importanța unui astfel de proiect.
”Acest subiect este unul de foarte mare actualitate. Voi și demara discuții în acest sens cu localitățile din jurul Sibiului. Sunt convinsă că voi reuși să îi conving pe cei de acolo să facem această zonă. Interesul lor este același. Și lor le va conveni să fie cuprinși într-o astfel de zonă metropolitană”, a spus Fodor, într-o conferință de presă avută loc marți.
Aceasta a precizat că și Șelimbărul este inclus în acest plan, dar s-a arătat îngrijorată de soarta comunei care nu mai are primar, după demisia lui Maricuța. ”Vom negocia și cu Șelimbărul. Numai să avem și cu cine să negociem acolo…”, a mai spus primarul interimar al Sibiului.
URMĂREȘTE MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ A LUI ASTRID FODOR

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Vom face si vom drege. Dar cind se va face concret ? Aqua parcul si teatrul se tot fac de vreo 10 ani. Mai dureaza 15 ani ? Numai planuri si discutii. Ne facem ca lucram.

  2. Ar fi foarte bine sa fie una cu sibiu selimbaru ,,,din mai multe motive ,,,,si sa ne puna si un autobuz de oras ar fi numai cistiguri pentru toti

  3. Gata s-au dus astia la zeghe e clar ca intra si selimbarul in Sibiu..era si pacat de atatea impozite care intrau doar in buzunarul baronilor.