la cine a mers familia iohannis, de sărbători, în florida? vecerdea spune că nu la el!

iohannis si vecerdea

Imediat dupa ce a iesit presedinte, la finalul lui 2014, Klaus Iohannis a plecat intr-o vacanta de o saptamana in Florida, fiind invitatul lui Marius Vecerdea, un afacerist sibian caruia familia prezidentiala ii nasise un copil. Si inainte de Craciunul 2015, surse autorizate au publicat informatia ca Iohannis va repeta experienta americana, fiind tot invitatul lui Vecerdea, printre altele si antrenorul de tenis al lui Klaus si al Primei Doamne.

Numai ca, surpriza, Vecerdea a negat luna trecuta orice legatura cu stagiul american al presedintelui, admitand ca se afla in Florida, dar ca are treaba cu scoala de tenis.klaus iohannis si carmen (18)

“Am vazut ca au aparut in presa din Romania stiri de genul “Presedintele e asteptat in Florida de finul si antrenorul personal cu o felie de cozonac si un pahar de vin”. Informatia corecta este ca eu sunt in Florida de mai multe zile si ca, anul asta, este a 10-a editie la rand de cand organizez acest stagiu competitional si de pregatire in Florida. Foarte multi sportivi au beneficiat de acest stagiu si le-a fost benefic, asa cum s-a intamplat si cu Victor Cornea, care a beneficiat de 4 astfel de stagii. De altfel, foarte multi jucatori vin in Florida sa pregateasca sezonul din Australia, din ianuarie. Este cazul lui Horia Tecau, chiar si Victor Hanescu este aici. Este de subliniat ca nu am nici o legatura cu deplasarea presedintelui Iohannis in Florida. Ba, chiar sunt foarte ocupat cu programul aici. Cel mai probabil, o sa ma intalnesc cu domnul presedinte, sa facem un antrenament, daca intr-adevar vine in Florida. Era nesigura plecarea lui in concediu, din motive pe care nu le pot divulga. Cu siguranta, nu stam impreuna sau nu avem un program comun”, a declarat Vecerdea pentru ziarul sibian “Tribuna”, adancind misterul privind gazda presedintelui Iohannis din timpul descinderilor peste Ocean.

Sursa www.wowbiz.ro

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Si unde e problema aici?
    Pana la urma urmei, si presedintele este un om, la fel ca si noi, deci nu stiu de ce ar trebui sa ne intereseze unde isi petrece revelionul. Este presedintele tarii, nu prizonierul nostru, deci, are si el dreptul la intimitate