doi sibieni, protagoniștii unui accident cu trei răniți în județul bistrița năsăud

accident drumulhotilor sibiu (6)Doi șoferi din județul Sibiu, în vârstă de 27 și 38 de ani, au fost implicați într-un accident auto avut loc zilele trecute în comuna Galații Bistriței. Bărbatul de 38 de ani, originar din Cisnădie a intrat pe contrasens și a lovit mașina condusă regulamentar de tânărul de 27 de ani din Sibiu.

Un echipaj de descarcerare din Bistrița, împreună cu două autospeciale ale ambulanței și echipajul de Terapie Mobilă Intensivă al SMURD au intervenit de puțin timp la un alt accident petrecut în comuna Galații Bistriței, la ieșire din Herina, anunta bistriteanul.ro.
Două autoturisme, conduse amândouă de doi bărbați din Sibiu, s-au ciocnit pe drumul național care leagă Bistrița de Târgu Mureș.
În urma accidentului trei persoane, din cele cinci aflate în mașini, au fost transportate la spital, însă, din fericire, starea acestora nu este gravă.
Accidentul a fost provocat de un bărbat de 38 de ani din localitatea Cisnădie, județul Sibiu care a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens unde a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus condus de un alt bărbat, de 27 de ani tot din Sibiu.
În urma accidentului bărbatul vinovat de producerea acestuia, a suferit mai multe răni și a fost transportat la spital. Victimă a căzut și un băiețel de opt ani, din a doua mașină care a ajuns și el la spital împreună cu unul dintre părinți. Din fericire niciunul dintre aceștia nu este în stare gravă.
Polițiștii încearcă să stabilească acum motivele pentru care bărbatul de 38 de ani a pierdut controlul autoturismului și a intrat pe contrasens. Sursa: bistriteanul.ro foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu