analizele medicale ale personalului restaurantului de la hotel parc. zece erau bolnavi în noaptea de anul nou!

intoxicati hotel parcDirecția de Sănătate Publică Sibiu a anunțat luni după amiază rezultatele problelor recoltate de la angajații restaurantului de la Hotelul Parc, acolo unde peste 40 de persoane s-au intoxicat în noaptea de Revelion.

Luni s-au făcut publice rezultatele parţiale ale probelor recoltate de la personalul blocului alimentar, cât şi din alimente de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Sibiu de la Restaurantul hotelului Parc, în urma problemelor de sănătate prezentate de un grup de turişti din Bucureşti cazati în această unitate hotelieră în vederea petrecerii Revelionului.
Au fost prelevate 19 probe de exudate faringiene şi nazale în 1 ianuarie şi 2 ianuarie 2016 de la personalul blocului alimentar. În 8 probe din secreţiile nazale s-a izolat Stafilococ coagulazo pozitiv, dintre care două probe cu Stafilococ coagulazo pozitiv, MRSA. În două probe din secreţiile faringiene s-a izolat Streptococ beta hemolitic, non grup A.
Au fost lucrate 15 coproculturi de la personal, care sunt negative pentru germeni patogeni şi 4 coproculturi de la persoane cu simptomatologie, care sunt în lucru.

VEZI AICI VIDEO SI DETALII DE LA HOTELUL PARC DIN NOAPTEA DE ANUL NOU!
”Probele din alimentele care au fost servite la mic dejun în 31 decembrie 2015, gustare rece şi materii prime din care s-au preparat felurile servite, sunt în lucru; rezultatele analizelor din probele alimentare vor fi definitivate doar în 6 ianuarie 2016”, spun cei de la DSP Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu