avarie la rețeaua apă din agnita, săsăuși, chirpăr, vărd, ruja, coveș, noul român și bîrghiș

apa robinetÎn cursul zilei de 2 ianuarie, ora 03:00, între localitățile Noul Român și Săsăuși, s-a înregistrat o avarie la conducta de alimentare cu apă a staţiei de pompare Agnita.

Pentru remedierea situaţiei, operatorul regional de apă a fost nevoit să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 3 ianuarie 2016, ora 06,30, fiind afectați consumatorii din localitățile Agnita, Săsăuși, Chirpăr, Vărd, Ruja, Coveș, Noul Român și Bîrghiș.
Localitatile Nou Roman (de la ora 09:00), Sasausi(de la ora 10:30) si Chirpar(de la ora 11:30) beneficiaza de apa potabila.
De asemenea, conform datelor furnizate de catre operatorul regional de apa, in cursul acestei zile, in functie de detaliile tehnice, urmeaza sa beneficieze de apa potabila consumatorii din localitatile Ruja, Coves, Vard si Barghis.
La ora 21.00 in orasul Agnita s-a reluat alimentarea cu apa potabila pentru o parte din consumatori. Urmeaza ca in urmatoarea perioada sa se reia alimentarea cu apa potabila pentru toti consumatorii la presiunea nominala.

Ultima oră

Comentariul meu