atenție la hoții din mașini. câte spargeri s-au dat la sibiu de crăciun!

geam spart la masinaÎn zilele de Crăciun mi multe mașini parcte în zona centrală a orașului au fost vizate de hoți. În data de 25 decembrie, trei automobile au fost sparte de hoți, iar în 26 încă una. În trei situații s-au sustras poșete de damă lăsate din neglijență în mașini. Au fost furate importante sume de bani și telefoane.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, prevenirea furturilor din autovehicule reprezintă una din priorităţile de acţiune permanentă.
În scopul prevenirii victimizării cetăţenilor în urma furturilor din autovehicule, poliţiştii sibieni desfăşoară activităţi specifice, de prevenire şi combatere.
O mare responsabilitate revine însă utilizatorilor de autovehicule care, de la bun început, trebuie să-şi ia toate măsurile de protecţie pentru a nu deveni victime ale hoţilor din maşini.
În acest context, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu recomandă posesorilor şi utilizatorilor de autovehicule următoarele:
– parcaţi autovehiculele numai în parcări amenajate şi foarte bine iluminate pe timpul nopţii;
– încuiaţi portierele chiar dacă lipsiţi din maşină pentru scurt timp;
– în timpul în care lipsiţi, nu lăsaţi cheile în contact ;
– nu lăsaţi în interiorul maşinii, la vedere, bunuri de valoare (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, borsete), documente (acte de identitate, acte ale maşinii, chitanţe, facturi);
– gravaţi numărul de înmatriculare al autoturismului pe sticla oglinzilor laterale pentru a nu vă fi sustrase.

Ultima oră

Comentariul meu