Crăciun însângerat – Doi sibieni susțin că au fost BĂTUȚI de LUPTĂTORUL de MMA, VASINCA Andrei: ”Nu i-am făcut nimic!” (FOTO)

batut 12Doi tineri din Sibiu au ajuns la Urgență la Spitalul Județean Sibiu, după ce au fost bătuți în dimineața zilei de 27 decembrie, în fața restaurantului El Gringo. Aceștia susțim că cel care i-a ”capsat” este nimeni altul decât luptătorul sibian de K1 și MMA, Andrei Vasinca. Oamenii au ochii vineți și copci la arcade, dar Vasinca susține că nu el i-a bătut și că ”este vorba de o confuzie”.

Crăciun cu năbădăi și final nefericit pentru doi tineri din Sibiu. După ce au mers în oraș să se distreze, în noaptea de sâmbătă spre duminică, aceștia au ajuns la spital înainte să ajungă acasă. Mai exact Tiberiu C., alături de doi prieteni și un taximetrist, au decis ca după o noapte de distracție să meargă în jurul orei 5.30 să mănânce ceva, în unul din locurile devenite deja ”tradiționale” în Sibiu. Aceștia au ales restaurantul ”El Gringo”. Oamenii au intrat în locație și pentru că era foarte plin, au ales să aștepte preț de câteva minute, până ce o masă se va elibera.
Au avut noroc și s-au așezat la o masă care a rămas liberă, iar de aici au început problemele. ”S-a eliberat o masă. Doi dintre prietenii mei s-au așezat acolo, iar eu am mers să îl chem pe taximetristul care era cu noi, să vină și el la masa respectivă pentru că el se așezase la o masă de două persoane și nu aveam toți loc acolo. Când am revenit la masa ocupată inițial de noi, au mai venit alte patru persoane care ne-au spus că iau ei masa aceea. Le-am zis că e ocupată de noi, iar unul din cei patru a început să facă scandal. Un prieten de al lui l-a tras de acolo și au plecat”, a povestit Tiberiu C., pentru Ora de Sibiu.batut vasincaSpun că au fost bătuți de ”The Amazing” Vasinca Andrei
După aproximativ 15 minute, cel care avusese discuția legată de masă cu cei patru tineri, s-a întors în local, dar nu a făcut-o singur. Se pare că l-a adus cu el pe Vasinca Andrei, un tânăr practicant de arte marțiale și cunoscut luptător de MMA. Vasinca și-ar fi pus în valoare abilitățile și totul s-a sfârșit cu o bătaie în toată regula pentru tânărul care avusese o dispută verbală cu cel ce dorise să îi ocupe masa, precum și pentru un prieten de al acestuia. ”Ne-am pus la masă și respectivul s-a întors în restaurant cu acest Andrei Vasinca. L-am recunoscut pentru că am fost colegi la Independența și suntem prieteni pe Facebook. A venit la mine și mi-a zis: ”hai afară dacă ești șmecher”. Am refuzat și m-a împins cu forța în fața locației. M-a lovit direct la față.  Eu nu am apucat să îi zic ceva, că el m-a și lovit.. Nu am ripostat. I-am spus doar că ne cunoaștem și că am fost și colegi de liceu. A zis că nu îl interesează. Imediat l-a bătut și pe prietenul meu care ieșise afară să mă apere. La fel l-a plesnit și pe el la față. Noi nu am ripostat în nici un fel. Apoi a plecat repede, după ce ne-a bătut”, a mai povestit Tiberiu C.bilet trimitere 2Copci la arcade și cu ochii umflați
Pentru că sângerau foarte tare, cei doi tineri au mers direct la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu, acolo unde medicii le-au acordat îngrijiri medicale de Urgență. Acolo a ajuns și poliția, care a fost alertată de cele două victime ale lui Vasinca. ”Avem câte patru copci și ochii umflați. Nu se poate așa ceva. Să fim bătuți fără să facem nimic acestui individ”, a mai spus Tiberiu. Diagnosticul eliberat de medici confirmă faptul că cei doi tineri au fost ”terfeliți” bine. Mai mult aceștia au primit recomandarea în scris să meargă în cel mai scurt timp la un medic oftalmolog pentru analize medicale amănunțite.

Plângere la Poliție împotriva agresorului
Cei doi tineri care susțin că au fost loviți de Vasinca, au chemat și poliția după conflictul de la El Gringo și au și diagnosticele puse de medicii de la Urgență. ”Am chemat poliția. Nu putem să stăm așa cu mâinile în sân. Să știe și sibienii ce luptători de performanță avem în Sibiu și cum se comportă”, a mai declarat Tiberiu.
IPJ Sibiu a confirmat că s-a deschis o anchetă în acest caz. ”Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Cercetarea este efectuată de postul de poliție Șelimbăr, iar persoana bănuită de săvârșirea acestei fapte este identificată”, a declarat Luciana Balteș, putător de cuvânt la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.vasinca 3Vasinca: Nu e adevărat. Probabil că mă confundă cu altcineva!
Tânărul luptător de MMA, a fost surprins de acuzațiile care i se aduc. Vasinca susține că el nu a fost la El Gringo în noaptea de sâmbătă spre duminică și nu a avut nici un conflict cu nimeni. Acesta crede că e vorba de o confuzie. ”Nu e adevărat. Nu am bătut pe nimeni. Eu nu mă bat. Nu am avut niciun conflict. Eram acasă. Eu am fost la Fratelli si apoi am mers acasă. Nu am fost acolo. E vorba de o confuzie. Am mai pățit anul trecut de Revelion să mă fiu confundat cu altcineva, tot așa la un scandal avut loc prin oraș, iar eu eram la lucru în noaptea aceea. Repet. Cred că și acum e vorba tot de o confuzie. Am prieteni care pot confirma că azi dimineață la ora aceea eu nu am fost la El Gringo”, a declarat Andrei pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Fum fara foc…. sa fim seriosi. Daca cei doi au si martori si mai exista si filmari pe camerele de supraveghere despre ce mai vorbim? Rusine pentru respectivul …. ~sportiv~ , afara din sport si sa rupa bilete la TursiB daca confunda ringul cu restaurantul,sigur o sa dea bine la ~palmares~ (dosar penal).

  2. Vad ca Vasinca e aparat pe facebook de toti agramatii.
    Tare m-as mira sa nu fie adevarata intamplarea.
    Asteptam filmarile.
    Mare luptator si Vasinca sa-ti faci reclama pe seama lui. Parca ar fi Morosanu, Pascu sau mai stiu eu cine.
    In maxim 1 an se va retrage, dupa 2-3 batai bune pe care le va lua.
    La fel ca si Bogdan Stanciu…

  3. Andrei … si reclama negativa e tot reclama … cine vrea sa te creada pe tine te crede … cine nu Nu . Eu zic ca e un marketing bun si daca i-ai batut tu si daca nu . Daca zicea cineva ca l-a batut pe Vasinca Andrei la un restaurant atunci problema trebuia lamurita imediat … dar asa ca doi ” nevinovati ” stateau cuminti si au fost plezniti de cineva care arata ca Andrei … nu pot sa spun decat ca cu siguranta a fost binemeritata .

    1. Minte multa nu se cere ,prost sa fi sa ai putere! Si net nelimitat sa lase tot prostu’ care e agent de paza un comentariu de sustinere! Genul asta de „sportivi” fac parte dintr’o intr-o categorie foarte aparte …nici luptator nici bataus, la fel ca un asin…nici cal nici magar!