atenție la hoți: spargeri de mașini chiar în centrul sibiului, de crăciun
FOTO - Arhivă

spargere masina
Spargerile de mașini au explodat la Sibiu chiar în ziua de Crăciun. În numai două ore, trei sibieni au reclamat la Poliție că le-au fost sparte mașinile. Metoda de operare, barbară, adică oamenii s-au trezit cu geamurile sparte și bunurile pe care le-au lăsat la vedere au dispărut.

Unul dintre sibienii păgubiți trage un semnal de alarmă pentru șoferi, ca să fie atenți ce lasă în mașini pentru că Centrul Sibiului nu este o zonă sigură. Alex Stanciu, a povestit pentru oradesibiu.ro, cum i s-a spart mașina de Crăciun.

”Chiar în ziua de Crăciun, la ora 18:35 am parcat autoturismul marca Audi pe culoarul dintre Ramada si Ibis, în fața Casei de Cultură a sindicatelor, unde este și stația de taxi. Timp de 30 de minute am fost soția la barul din Ramada să bem un ceai. Mașina are geamurile fumurii, dar tot s-a văzut poșeta pe scaunul din față, hoțul nu a ezitat și a spart geamul. A furat poșeta unde se afla un telefon, acte cheile de la casa, mai multe obiecte. Înainte cu 10-15 minune, o altă spargere, pe strada Mitropoliei . S-au luat amprente, am ajuns la poliție pentru declarații și  se aude în stație că pe strada Maramureșului, chiar unde am și eu domiciliul este încă o spargere la o alta masină, la nici 30 de minute. Pe banda rulantă. Acum câteva zile, iarăși pe Mihai Viteazu! Nu mai suntem siguri nici in mijlocul orașului” spune în mesaj sibianul Alex Stanciu.

Vom reveni cu punctul de vedere al Poliției

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. in noaptea de 23 spre 24 decembrie si mie mi-a fost taiat soft top-ul masinii si au vrut sa imi fure cd-ul (150-200 lei). Din fericire nu au putut ca este bine prins in bord, dar paguba este de 900 euro (schimbarea soft top-ului). Niste nenorociti, nu se gandesc ca paguba in 90% din cazuri este mai mare decat ce fura ei, in loc sa mearga sa munceasca mai bine fura. Daca as reusi sa prind un asemenea nenorocit i-as rupe mainile si din ele i-as face papion iar dupa l-as preda politiei, asta sa fiu sigur ca pateste ceva ca oricum scapa imediat.