sibiu winter challenge revine în a ii-a zi de crăciun la arena platoş

sibiu winter challenge arena platosA treia ediție a evenimentului Sibiu Winter Challenge va avea loc sâmbătă, 26 decembrie 2015, între orele 10.00 și 17.00 la pârtia Arena Platoș din stațiunea Păltiniș.

Sibiu Winter Challenge este ultimul eveniment pe acest an din seria Sibiu Challenge şi îşi propune să provoace lumea la mişcare într-o locaţie de poveste. Evenimentul îmbină activitățile specific sporturilor de iarnă, oferind participanților toate condițiile pentru practicarea unui sport de iarnă , de la infrastructură sportivă până la îndrumare specializată.
Iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați să ia parte în cea de-a doua zi de Crăciun, în intervalul orar 10.00-17.00, la o adevărată “mini-olimpiadă de iarnă”, în cadrul căreia vor putea participa gratuit la diversele activități coordonate de instructori specializați: zona de săniuş, zonele de schi & snowboard monitor, pentru începători şi avansaţi, zona de hockey pe zăpadă şi cea dedicată activităților pentru copii (castele gonflabile, swingball).
Copiii sau adulţii care doresc să se iniţieze în schi şi snowboard sau cei avansaţi care vor să se perfecţioneze în cadrul acestor sporturi, vor avea la dispoziţie câte o zonă dedicată, unde instructorii specializaţi vor oferi lecţii gratuite, înscrierea realizându-se la faţa locului.

Ultima oră

Comentariul meu